ashkantabrizi 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2017 دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2017 دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟ سلام دوست عزیز پورت برنامه ها امکانش هست ولی فقط از اندروید مثلا 6 به 6 در سامسونگ قبلا هم توضیح دادم در موردش لینک ارسال
ashkantabrizi 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2017 سلام دوست عزیز پورت برنامه ها امکانش هست ولی فقط از اندروید مثلا 6 به 6 در سامسونگ قبلا هم توضیح دادم در موردش میشه لطف کنین لینک آموزش رو بدین؟پیدا نکردم لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2017 میشه لطف کنین لینک آموزش رو بدین؟پیدا نکردم برای برداشتن امضای برنامه سامسونگ وسط آموزش زیر توضیحش هست آموزش پورت رامهای سامسونگ به سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers اما ستینگ ارتباط مستقیمی با سیستم داره همشو نمیشه کپی کرد لینک ارسال
ashkantabrizi 10 ارسال شده در 10 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2017 برای برداشتن امضای برنامه سامسونگ وسط آموزش زیر توضیحش هست آموزش پورت رامهای سامسونگ به سامسونگ - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers اما ستینگ ارتباط مستقیمی با سیستم داره همشو نمیشه کپی کرد اول که با اون برنامه baksmali میخوام فایل های smali و baksmali رو بسازم کلا ارور میده و درست نمیکنه چیکار کنم؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 اول که با اون برنامه baksmali میخوام فایل های smali و baksmali رو بسازم کلا ارور میده و درست نمیکنهچیکار کنم؟ بهترین کار برداشتن همین فایلهای apk از رامهای کاستوم هستش...برنامه زیاد معرفی شده جستجو کنید با برنامه های دیگه تست کنید لینک ارسال
ashkantabrizi 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 بهترین کار برداشتن همین فایلهای apk از رامهای کاستوم هستش...برنامه زیاد معرفی شده جستجو کنید با برنامه های دیگه تست کنید متوجه منظورتون نمیشم.خواهش میکنم اگه روشی هست بگین لینک ارسال
ashkantabrizi 10 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 روش دیگه ای ندارین؟یا آموزش کامل تری؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.