d sezar 28 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 با سلام گوشی فوق رو میخوام فارسی کنم -منو وکیبورد بیلد فعلی گوشی اینه J500HXXU2BPK2 برای منطقه نپال توسط این بیلد میخوام فلش کنم J500HXXU1BPJ3 منطقه امارات به محض وصل کردن گوشی وامدن کلمه ست پارتیشن در اودین با این ارور مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 جدیدترین فریمور رو دانلود و فلش کنید اینی که دارید فلش می کنید از خود گوشی پایینتره..برای این گوشی همون تک فایل بزنید بهتره گوشی خطری زیاد بوت میپرونه لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 با سلام گوشی فوق رو میخوام فارسی کنم -منو وکیبورد بیلد فعلی گوشی اینه J500HXXU2BPK2 برای منطقه نپال توسط این بیلد میخوام فلش کنم J500HXXU1BPJ3 منطقه امارات به محض وصل کردن گوشی وامدن کلمه ست پارتیشن در اودین با این ارور مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید دوست من فقط AP رو رایت کن در زمن میتونی با این برنامه هم منو و هم صحفه کلید فارسی کنید در صورت ارور MoreLocale کرک قرار دادم که با فعال کردن یوس اس بی دیباینگ و در منو MoreLocale رفته و کرک MoreLocale رو اجرا کنید اینتر بزنید به راحتی فارسی میشه sajjad-ali نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 دوست من فقط AP رو رایت کن در زمن میتونی با این برنامه هم منو و هم صحفه کلید فارسی کنید در صورت ارور MoreLocale کرک قرار دادم که با فعال کردن یوس اس بی دیباینگ و در منو MoreLocale رفته و کرک MoreLocale رو اجرا کنید اینتر بزنید به راحتی فارسی میشه sajjad-ali انجام شد بسیار ممنونم لینک ارسال
djaliford 43 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 به خاطر frp باید اخرین فریمور روش رایت کنین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.