nasirahmadi 11 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 سلام و درود.... دوستان ي سامسونگًC5000 خواستم Crom رو انلاك كنم ارور ميده unable to open application كار هاي انجام شده دانلود اخرين نسخه از ابزار Crom Service از سامسونگ اپ تغيير و تست دو نوع رام و فرمت فكتوري و تغيير نت همچنان اين ارور رو دارم اپليكيشن باز ميشه وميچرخه و ارور ميده لطفا اگه ابزاري داره كه بشه با پي سي انلاك كنم يا راه ديگه ايي ممنون ميشم فداتون[emoji41] Sent from my iPhone using Tapatalk تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 دوست عزیز به اینترنت باید وصل شید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 30 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، 2017 سلام و درود.... دوستان ي سامسونگًC5000 خواستم Crom رو انلاك كنم ارور ميده unable to open application كار هاي انجام شده دانلود اخرين نسخه از ابزار Crom Service از سامسونگ اپ تغيير و تست دو نوع رام و فرمت فكتوري و تغيير نت همچنان اين ارور رو دارم اپليكيشن باز ميشه وميچرخه و ارور ميده لطفا اگه ابزاري داره كه بشه با پي سي انلاك كنم يا راه ديگه ايي ممنون ميشم فداتون[emoji41] Sent from my iPhone using Tapatalk با این فایل امتحان کنید اوکی میشه. FIX_CROM GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
sazizi 10 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 با این فایل امتحان کنید اوکی میشه. FIX_CROM جواب نداد، چگار کنم من میپره بیرون لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 جواب نداد، چگار کنم من میپره بیرون با اسمارت سووییچ اپدیت کنید چون این نرم افزار فقط روی رام فابریک خود گوشی کار میکنه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 8 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2017 دوستان مشکل با تکرار کردن هزاربار حل شده خیلی ممنون:22: تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.