siavash sadr 274 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید G5520_Az_autoroot_BQ2 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 تست شدست دوست من؟ این سری بعد از رایت ریکاوری روی دانلودینگ گیر میکنن ها. اینو تست کردین؟ براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 تست شدست دوست من؟ این سری بعد از رایت ریکاوری روی دانلودینگ گیر میکنن ها. اینو تست کردین؟ ریکاوری تست شدش هم بنده دارم بدون مشکل لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید G5520_Az_autoroot_BQ2 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas روی فایل bq2 جواب میده فک کنم لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اره تست کردم امروز دو تا رو زدم یکی c5000 و یکی j3119 هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.