nasirahmadi 11 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 سلام و درود اساتید و همکاران محترم... لطفا در مورد چند گزینه که تو عکس ها که گذاشتم راهنمایی کنید چون برای من گنگ و نامشخص است گزینه 1تلفن 2مخاطبین3 انترنت بروسر4 موزیک و 5ویدیو پلیر 1 تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 درود . دفترچه تلفن و دیالر: SecContacts_M بروزر،موزیک پلیر ، ویدیو پلیر در پوشه app معمولا قرار میگیرد. و این اپ ها در خیلی اوقات فارسی کارخانه ای دارند میتوانید با استفاده از نرم افزار مورلوکال فارسی بودن و نبودن نرم افزار پی ببرید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 درود . دفترچه تلفن و دیالر: SecContacts_M بروزر،موزیک پلیر ، ویدیو پلیر در پوشه app معمولا قرار میگیرد. و این اپ ها در خیلی اوقات فارسی کارخانه ای دارند میتوانید با استفاده از نرم افزار مورلوکال فارسی بودن و نبودن نرم افزار پی ببرید موفق باشید تشکر اقا الیا عزیز برای پاسخگویی سریع و روشن منم دقیقا قبل از شروع فارسی سازی همیشه از مورلوکال استفاده فقط اگه میشه internet browser روهم مشخص کنید نتونستم پیداش کنم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 تشکر اقا الیا عزیز برای پاسخگویی سریع و روشن منم دقیقا قبل از شروع فارسی سازی همیشه از مورلوکال استفاده فقط اگه میشه internet browser روهم مشخص کنید نتونستم پیداش کنم یک تصویر از دایرکتوری app قرار دهید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 File sharing and storage made simple تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 File sharing and storage made simple s browser رو تست کنید فکر میکنم همون باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 فایل بروزر Sbrowser_4_latest اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.