hamidooooo 184 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 سلام خدمت همه دوستان قدر این اموزش رو بدونید چون این مدل رو حتی باکس اختا و زد تری هم نتونستن بدون حذف اطلاعات انلاک کنن بریم سراغ اموزش 1. frp گوشی باید خاموش باشه اگه روشن بود میتونین از طریق سرویس انلاین غیر فعال کنید 2. ریکاوری twrp رو روی گوشی رایت میکنید 3. فایلهای زیر رو روی یک مموری کپی کنید و گوشی رو به ریکاوری ببرید از ریکاوری مموری و سیستم رو مونت کنیدmount aromafm-1.91.zip | by yatindroid for One Nova Launcher Prime v5.0.3 Final APK.zip | by Emon Khan for OnePlus 3 SuperSU-v2.79-201612051815.zip | by raystef66 for Generic Device/Other 4. ابتدا aroma file manager رو از ریکاوری نصب کنید و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ touchwiz. 2016 فایل apk داخل پوشه رو رینیم کنید و از اسمش کپی کنیدو لانچر nova رو به این اسم تعغیر نام بدین و جایگزین فایل اصلی کنید 5.به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید system/priv app/ system ui 6.و در اخر فایل supersu رو اینستال کنید و گوشی رو ریبوت کنید.گوشی بدون پسورد بالا میاد. میتونید از طریق روت اکسپلوره وارد مسیر زیر بشید و فایلها با پسوند key رو حذف کنید data/system تست شد j710f امیدوارم به دردتون بخوره موفق باشین گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 با سلام مدل های g930f و g935f با اندروید 7 با باکس زدم میرفته رو ارم با ریکاوری و پچ حذف قفل هم همینطور به نظرتون با این روش جواب میده ؟؟ الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 14 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2017 با سلام مدل های g930f و g935f با اندروید 7 با باکس زدم میرفته رو ارم با ریکاوری و پچ حذف قفل هم همینطور به نظرتون با این روش جواب میده ؟؟ من فقط روی اندروید6 j710f تست کردم.روی اندروید7 باید امتحان بشه گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2017 سلام خدمت همه دوستان قدر این اموزش رو بدونید چون این مدل رو حتی باکس اختا و زد تری هم نتونستن بدون حذف اطلاعات انلاک کنن بریم سراغ اموزش1. frp گوشی باید خاموش باشه اگه روشن بود میتونین از طریق سرویس انلاین غیر فعال کنید 2. ریکاوری twrp رو روی گوشی رایت میکنید 3. فایلهای زیر رو روی یک مموری کپی کنید و گوشی رو به ریکاوری ببرید از ریکاوری مموری و سیستم رو مونت کنیدmount aromafm-1.91.zip | by yatindroid for One Nova Launcher Prime v5.0.3 Final APK.zip | by Emon Khan for OnePlus 3 SuperSU-v2.79-201612051815.zip | by raystef66 for Generic Device/Other 4. ابتدا aroma file manager رو از ریکاوری نصب کنید و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ touchwiz. 2016 فایل apk داخل پوشه رو رینیم کنید و از اسمش کپی کنیدو لانچر nova رو به این اسم تعغیر نام بدین و جایگزین فایل اصلی کنید 5.به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید system/priv app/ system ui 6.و در اخر فایل supersu رو اینستال کنید و گوشی رو ریبوت کنید.گوشی بدون پسورد بالا میاد. میتونید از طریق روت اکسپلوره وارد مسیر زیر بشید و فایلها با پسوند key رو حذف کنید data/system تست شد j710f امیدوارم به دردتون بخوره موفق باشین سلام درون پوشه ی نووالانچر یه فایل دیگه هم است اونو چیکار باید کرد TeslaUnread.v.5.0.7 by TAP.apk تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2017 سلام درون پوشه ی نووالانچر یه فایل دیگه هم است اونو چیکار باید کرد TeslaUnread.v.5.0.7 by TAP.apk شما فقط لانچر nova رو جایگزین کنید.اون فایل نیاز نیست گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
sadeghz 10 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 انجام دادم ولی گوشی نمیاد بالا روی لوگو موند لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 چه مدلی ؟؟اندرویدت چنده؟؟ گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
sadeghz 10 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 چه مدلی ؟؟اندرویدت چنده؟؟ j710f اندورید 6.0.1 لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 j710f اندورید 6.0.1 از اول فریمور رسمی رایت کنید و دوباره مراحل رو برید فقط ایندفعه موقع بالا اومدن ریکاوری اون منوی کشویی رو نکشید و فقط روی Readonly بزنید با کشیدن اون منو بوت لوپ میشه کلا گوشی در بیشتر مواقع شاید از اون باشه لینک ارسال
Venus0749 10 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 سلام.من روی j710f تست کردم.طبق مراحل جلو رفتم و جواب داد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.