ahmad12 14 ارسال شده در 12 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2017 خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟ لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 12 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2017 لطفا راهنمابی کنین دیونم کرده هر کاری میکنم نمیشه.خواهشا راهنمایی کنین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 درود عزیز. بستگی داره به چه نحوی flashable.zip میسازید سعی کنید به صورت دستی این فایل رو بسازید چون نرم افزارهایی که زیپ میسازن گاها دسترسی هایی به پچ ها و نرم افزارهای گوشی تنظیم میکنن که باعث عدم کارکرد میشه آموزش ساخت زیپ به صورت دستی در انجمن موجود هست میتوانید مطالعه کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 درود عزیز. بستگی داره به چه نحوی flashable.zip میسازید سعی کنید به صورت دستی این فایل رو بسازید چون نرم افزارهایی که زیپ میسازن گاها دسترسی هایی به پچ ها و نرم افزارهای گوشی تنظیم میکنن که باعث عدم کارکرد میشه آموزش ساخت زیپ به صورت دستی در انجمن موجود هست میتوانید مطالعه کنید موفق باشید ممنون حوندم ولی دقیق روش ساختشو متوجه نشدم.میشه یه فیلم آموزشی قرار بدین؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 درود دوباره اولش دستور مانت رو قرار بدید سپس دستور استخراح در اخر دستور آنمانت تمام میتوانید کاستوم رامهای ساده ای که دارید رو باز کنید و تست کنید و یا محتوای سیستمون رو داخل سیستم این فایل کپی کنید سپس به زیپ آرشیو کرده و فلش کنید Gsm-developers flashable.zip Source - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 بدون مشکل رایت شد ممنون لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 گوشی بالا اومد ؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 گوشی بالا اومد ؟ بله بدون مشکل بالا اومد و فایلی هم ک تغیر داده بودم و اضافه کرده بودم هم اوکی شد. فقط یه سوال ریکاوری برای گوشی هایی که نیست باید چیکار کرد؟مثل g5520 و این مدل ها لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 بله بدون مشکل بالا اومد و فایلی هم ک تغیر داده بودم و اضافه کرده بودم هم اوکی شد.فقط یه سوال ریکاوری برای گوشی هایی که نیست باید چیکار کرد؟مثل g5520 و این مدل ها . برای این مشکل دیگه یه تایپک بزنید :u_e417: اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 .برای این مشکل دیگه یه تایپک بزنید :u_e417: اوکی داداش ایلیا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.