علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2017 درود دوستان حتما حتما قبل از نصب رام ادیت شده رام اصلی زیر رو فلش کنید (به صورت 4 فایل)در غیر اینصورت به مشکل بوت لوپ میخورید N920PVPU3DQC5_Recovery.zip | by jusmejose for Generic Device/Other بعد از نصب رام رسمی بالا twrp رو رایت کنید و از twrp فایل کرنل و روت زیر رو نصب کنید Kernel+Root+N920P-R4+Nougat+7.0.zip | by Jessooca for Galaxy Note 5 بعد از بالا اومدن دستگاهتون پوشه بک آپ رو انتقال بدید به پوشه twrp و مجددا وارد منو ریکاوری بشید و ریستور کنید شات های رام: قابل رایت از محیط twrp لینک دانلود :رام فارسی n920p با اندروید 7 - فریمور موبایل پیغام آزار دهنده hands free activition از رام حذف شده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 سلام فکر کنم کاستوم رام های زیادی برا این مدل ارایه شده! >https://forum.xda-developers.com/sprint-galaxy-note5/development لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 سلامفکر کنم کاستوم رام های زیادی برا این مدل ارایه شده! >https://forum.xda-developers.com/sprint-galaxy-note5/development ممنون از اطلاع رسانی ولی نیازی نبود فکر کنید. دقت میکردید این رام رام رسمیه در ضمن از کاستوم هایی که میفرمایید دو نمونش تست کردم و فارسی نداشته موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 سلامفکر کنم کاستوم رام های زیادی برا این مدل ارایه شده! >https://forum.xda-developers.com/sprint-galaxy-note5/development لطفا منظور خودتون رو واضح بیان کنید. یعنی چه که فکر کنم کاستوم رام های زیادی برا این مدل ارایه شده!؟؟؟؟ بقول آقای شاهرخی این یک رام رسمی هست و کلی روش زحمت کشیده شده... لطفا به جای متلک انداختن کار ارائه بدید و یا حداقل اگر صرف فقط مصرف کننده ای بیش نیستید دیگه زحمات دوستان و مدیران زحمتکش رو ضایع نکنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 دوستان قبل از رایت این بک آپ این فایل رو فلش کنید(4 فایله) تا به مشکل بوت لوپ برخورد نکنید N920PVPU3DQC5_Recovery.zip | by jusmejose for Generic Device/Other خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 لینک د انلود رام رو لطف میکنید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 لینک د انلود رام رو لطف میکنید خدمت شما : [h=1] رام فارسی n920p با اندروید 7 کوک شده توسط علیرضا شاهرخی[/h] GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 لینک کاستوم ریکاوری این رام رو لطف میکنین؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 لینک کاستوم ریکاوری این رام رو لطف میکنین؟ خدمت شما Download twrp-3.1.0-0-nobleltespr.img.tar خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
rasol rh 10 ارسال شده در 20 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2017 درود دوستان شات های رام: قابل رایت از محیط twrp لینک دانلود :رام فارسی n920p با اندروید 7 - فریمور موبایل پیغام آزار دهنده hands free activition از رام حذف شده با سلام اقا علیرضا ایا مشکل انتن 4g حل شده و 4g فعال هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.