e30-851 29 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 سلام داداش اینم لینک اصلاح شده خدمت شما فایل فلش تبلت چینی ztc g.three mt6572 حل مشکل هارد,هنگ,باز نشدن دوربین برای اولین بار سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
hearthunter 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سالاری داش.فقط بدون باکس فلش نمیشن؟ لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 چرا دوست من .با کرک دراگون فلش میشه.من خودم چندتا امتحان کردم راحت فلش میزنه. بگردی پیدامیکنی. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
hearthunter 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 دمت گرم داش.نداری واسم بزاری خیلی احتیاج دارم.ببخش لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 دمت گرم داش.نداری واسم بزاری خیلی احتیاج دارم.ببخش سلام توی سایت هست سرچ کنید .. رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 همکاران گرامی در مورد پاسخگویی به افراد بدون عضویت ویژه دقت نمایید. لینک ارسال
korosharia 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 مدل تبلت بالا ztc-g.two میباشد که برچسب 3 خورده منم فایل رید دارم شب براتون اپ میکنم حاصل عشق مترسک به کلاغ .مرگ یک مزرعه است لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مدل تبلت بالا ztc-g.two میباشد که برچسب 3 خورده منم فایل رید دارم شب براتون اپ میکنم اگه فایلشوبزاری ممنون میشم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2015 اگه فایلشوبزاری ممنون میشم. درود فایل مدل جی 2 در بخش تخصصی قرار گرفته دوست من. http://forum.gsm-developers.ir/thread1544.html لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 فایل شمارو دانلودکردم چندبارهم فلش زدم درست نشدکه هیچی دوربینش هم درست بودکه ازکارافتاد. فایل شما مشکل داره. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.