ahmad12 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 خب دیگه همانطوری که در بالا عرض کردم بخاطر بالا بودن حجم فایل سیستم نرم افزار نمیتونه رایت کنه شما تغییرات را انجام بدید و جایگزین اپ های سیستم اورجینال کنید سپس ریپک و رایت کنید موفق باشید ایلیا جان.دو تا روش انجام دادم.یکی اینکه فایل اصلی رو باز کردم و فایل ها رو جایگزین کردم بستم بازم ارور داد. دوم اینکه به گوشی انتقال دادم با اون برنامه از سیستم رید گرفتم و بستم بازم ارور داد!!!!! تو رو خدا اگه راهی هست بگو دیونم کرده!! اگه فایل زیپ درست کنم از ریکاوری بزنم این مشکلات رو داره باز؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 یعنی شما میایید سیستم رو انپک میکنید سپس اپی که ویرایش کردید رو با اپ سیستمی عوض میکنید سپس میبندید موقع رایت system ارور میده؟ و بدون اینکه تغییراتی توش بدی انپک ریپک میکنی بدون مشکل رایت میشه و بالا میاد؟ عزیز مشکل شما اینه که شفاف سازی نمیکنید الا بنده کمی گیج شدم نمیدونم آیا وقتی گوشی بالا میاد اپ ارور میده یا اینکه موقع رایت سیستم ارور میده این عبارت شما هزار تا چیز تو ذهن آدم میسازه. اگه مشکل شما سیستمه یک بار اپتون رو جایگزین کنید سپس از طریق کاستوم twrp یک بکاپ img بردارید و با اودین رایت کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 یبار گوشی رو روت کردم برنامه ها رو توی گوشی جایگزین کردم .برنانه ها مشکلی ندارن.با برنامه از سیستمش بکاپ گرفتم وقتی ساختم و با اودین رایت کردم ارور داد. یبار هم فایل فلش رو باز کردم برنامه هایی که فارسی کردم رو جایگزین کردم.وقتی فایل فلش رو ساختم.با اودین رایت کردم روی سیستم ارور داد. یعنی کلا وقت رایت با اودین روی سیستم ارور میده لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 شما یک بار عرض کردید بدون ویرایش انپک و ریپک کردید رایت شده اگه اینطوریه فکر نکنم نرم افزار باعث بشه که فایل رایت نشه اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2017 اگه دقت کرده باشین ایلیا جان من گفتم که بدون تغیر در رام وقتی ریپک میکنم ارور میده.والا اگه با تغیر لرور نمیداد دیگه چرا سوال میپرسم!!!! وقتی فارسی میکنم و ریپک میکنم ارور میده. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.