ahmad12 14 ارسال شده در 30 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 دوست عزیز از طریق morelocale فارسی می کنی؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 30 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 دوست عزیز از طریق morelocale فارسی می کنی؟ داداش نه عزیز کوک میکنم برای تست میزنم توی گوشی اوکی هستن همه موارد.ولی وقتی خاموش روشن میکنم میپره.مورلوکال که فارسیش نمیکنه عزیز لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 30 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 داداش نه عزیز کوک میکنم برای تست میزنم توی گوشی اوکی هستن همه موارد.ولی وقتی خاموش روشن میکنم میپره.مورلوکال که فارسیش نمیکنه عزیز خب شما از کوک کردن حرفی نزدی که. سر رشته ای از کوک ندارم که راهنماییت کنم ایشالا که دوستان کمکت می کنن موفق باشی در هر صورت من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 30 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 خب شما از کوک کردن حرفی نزدی که.سر رشته ای از کوک ندارم که راهنماییت کنم ایشالا که دوستان کمکت می کنن موفق باشی در هر صورت بازم ممنون از شما.دوستان آقا محسن آقا ایلیا راهی سراغ ندارین؟حتی وصلش میکنم به سیستم که حجم رو اتوماتیک بزنه ارور میده. اولش هم یه مثلث زرد میفته بالاش ارور کرنل میده!!! ولی با یه رام اینجور اروری نمیده وقت روشن کردن.که فایلاشو آماده کردم یه تاپیک میزنم برام فایل روت اون ورژن رو اگه زحمت نیست اوکی کنین شاید مشکل حل شه با اون لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 30 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2017 بازم ممنون از شما.دوستان آقا محسن آقا ایلیا راهی سراغ ندارین؟حتی وصلش میکنم به سیستم که حجم رو اتوماتیک بزنه ارور میده.اولش هم یه مثلث زرد میفته بالاش ارور کرنل میده!!! ولی با یه رام اینجور اروری نمیده وقت روشن کردن.که فایلاشو آماده کردم یه تاپیک میزنم برام فایل روت اون ورژن رو اگه زحمت نیست اوکی کنین شاید مشکل حل شه با اون سلام اینا بیشتر وقتی میرید به ریکاوری شاید فریمورک رسیت میشه اتوماتیک ناهمخوانی سیستم با فریمورک شناسایی میشه اونم رسیتش میکنه داستان شده سامسونگ در ورژنهای جدید سعی کنید روی یه رام دیگه تست کنید ببینید چی میشه لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 بازم همون مشکل.ممکنه از نوع روتش باشه؟ با هر رامی میزنم همین مشکل پیش میاد لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 آقا ایلیا آقا محسن راهی ندارین؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.