ahmad12 14 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 روشش رو میگین؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 تو سایت خیلی آموزش و ابزار در این مورد ارایه شده توصیه میکنم جستجو کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 تو سایت خیلی آموزش و ابزار در این مورد ارایه شده توصیه میکنم جستجو کنید موفق باشید همه رو تست ردم بی نتیجه بوده و فایل زیپ ساخته نمیشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 از این آموزش استفاده کنید. >http://forum.gsm-developers.com/thread14780.html#post54547 موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 24 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 الان دو تا مشکل ۱.با فارسی سازی seccontact وقتی برای تست توی گوشی میندازم گزینه های مخاطبین و تماس کلا مخفی شدن یعنی توی منو نیست ولی برنامه خامش هست ۲.بلوتوث و هات اسپات از کار افتاد!! به نظرت مشکل از چیه؟ درود دوست عزیز این فایلcontact که شامل دو بخش تماس و مخاطبین میشه فارسی اضافه نکنید چون این فایل بدون اینکه شما بخوای فارسی بهش اضافه کنید و فقط دیکامپایل و کامپایل کنی خراب میشه پس به این فایل فارسی اضافه نکنید و بصورت اورجینال بزارید بمونه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 درود دوست عزیز این فایلcontact که شامل دو بخش تماس و مخاطبین میشه فارسی اضافه نکنیدچون این فایل بدون اینکه شما بخوای فارسی بهش اضافه کنید و فقط دیکامپایل و کامپایل کنی خراب میشه پس به این فایل فارسی اضافه نکنید و بصورت اورجینال بزارید بمونه منم همین کارو کردم.ولی روشی نیست برای فارسی سازیش؟ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 24 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 منم همین کارو کردم.ولی روشی نیست برای فارسی سازیش؟ من با مدل a7000 دقیقا همین کارو کردم وقتی به مخاطبین فارسی اضافه میکردم یافایل خراب میشد بعد کامپایل یاهم خراب نمیشد و بجاش وایفا روشن نمیشد حتی از رام همین مدل کوک شده فول فارسی بدون مشکل مخاطبین جایگزین کردم بازم جواب نداد و هر دو برنامه باز نمیشد یا کلا غیب میشد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 24 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2017 منم همین مشکل رو دارم اتفاقا وای فای از کار میفته!!! از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.