nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 با سلامشما برنامه زیر رو دانلود کنید >http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2017/05/Apk_ZipSigner_1.2-gsm-developers.zip فایلتون رو داخل برنامه بزارید گزینه Test key رو بزنید برای ساین تشکر دوست گرامی پوشه system رو بزارم یا زیپ کنم بزارم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 تشکر دوست گرامیپوشه system رو بزارم یا زیپ کنم بزارم فقط فایل زیپی که می خوای زیپ کنی رو بزار پوشه سیستم رو کاری نداشته باشید لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 درود فایلتون رو داخل پوشه \resources\struct این نرم افزار کپی کنید سپس با گذینه 4 اقدام به زیپ و ساین کنید منبع فایل : >https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432152 موفق باشید با سلام مجدد وقتی گزینه چهارو میزنم یه فایل update_unsigned.zip ایجاد میشه و بعدش دباره حذف میشه تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 فقط فایل زیپی که می خوای زیپ کنی رو بزار پوشه سیستم رو کاری نداشته باشید دوست عزیز با این ابزار زیپ ساین میشه ولی باز موقع انستال بعد از رایت ارور footer is wrong_singnature verification failed به فرمت و بیت فایل هم دقت کردم تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اساتيد محترم كسي نميدونه چرا فايل update ايجاد ميشه دباره حذف ميشه خاهشا كلافم كرده به خدا ميخوام توضيح بدم كل پروسه رو ببينيد گجاي كارم اشكال داره فايل كچً رو اكستركت ميكنم>محتويات فايل زيپ رو بيرون ميارم و language.xml اديت ميكنم>و فولدر هاي seystem و META رو تو پوشه >struct ميريزم ولي بعد از ساين فايل زيپ تو ايجاد ميشه و دباره حذف ميشه تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 24 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، 2017 دوست عزیز با این ابزار زیپ ساین میشه ولی باز موقع انستال بعد از رایت ارور footer is wrong_singnature verification failedبه فرمت و بیت فایل هم دقت کردم با کلیدهای پلاتفرم پس ساینش کنید این ارور از کلید ساین عجیب اون تست کلید عمومی برای ساین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.