amg_developer 10 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 با سلام و درود وقتی پارتیشن cache.img رو باز میکنم و فایل language.xml رو از داخل فایل sec_csc.zip ادیت یا حذفش میکنم بعد از بستن cache.img با اودین کاملا روی گوشی رایت میشه اما وقتی گوشی به حالت آپدیتینگ میره ارور میده و کار بی نتیجه میمونه کسی از اساتید میدونه مشکل کجاس؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 با سلام و درودوقتی پارتیشن cache.img رو باز میکنم و فایل language.xml رو از داخل فایل sec_csc.zip ادیت یا حذفش میکنم بعد از بستن cache.img با اودین کاملا روی گوشی رایت میشه اما وقتی گوشی به حالت آپدیتینگ میره ارور میده و کار بی نتیجه میمونه کسی از اساتید میدونه مشکل کجاس؟ درود بر شما ... این مشکل بخاطر اینه که zip را ساین نمیکنید علاوه بر اون نباید حذف کنید ... برای اضافه کردن فارسی باید این فایل را ویرایش و دستور نمایش فارسی را اضافه کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
amg_developer 10 ارسال شده در 21 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 ساین خاصی داره یا با همون ابزار های رایج ساین میشه؟ تو قسمت کامنت خوده فایل زیپ اصلی نوشته sign with apksigner لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 ساین خاصی داره یا با همون ابزار های رایج ساین میشه؟تو قسمت کامنت خوده فایل زیپ اصلی نوشته sign with apksigner . دنبال ابزار framework-flasher بگردید و محتوای زیپ را کپی کنید به پروژه برنامه سپس با ابزار گذینه 4 که مربوط به zip and sign هست استفاده کنید. پس ازاتمام شدن در یک پوشه ای فایل ساین شده را در اختیارتون قرار میده وقتی فایل رو باز میکنی باید کامنت signed by signapk باشه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
amg_developer 10 ارسال شده در 21 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 با تشکر فراواان از استاد گرامی آقا ایلیا مشکل کاملا حل شد ممنون از راهنماییاتون خدا خیرتون بده لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام با چه کد ی دستور نمایش زبان را بدیم؟ لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 22 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2017 .دنبال ابزار framework-flasher بگردید و محتوای زیپ را کپی کنید به پروژه برنامه سپس با ابزار گذینه 4 که مربوط به zip and sign هست استفاده کنید. پس ازاتمام شدن در یک پوشه ای فایل ساین شده را در اختیارتون قرار میده وقتی فایل رو باز میکنی باید کامنت signed by signapk باشه موفق باشید باسلام و قدردانی از زحمات شما استاد بزرگوار... بنده هم دقیقا همین مشکل رو دارم طبق گفته شما ابزار framework-flasher دانلود کردم این ابزار داخلش چند پوشه داره files-to-edit- final-zip-file place-framework-res-here resources شماره فرمودید محتوای زیپ را کپی کنید به پروژه برنامه! ولی تو این ابزار همچین پوشه ایی نیست و اگر هم محتویات فایل کچ رو SEC_CSC تو دارکتوری میریزم تو پوشه فینال زیپ یه فایل زیپ چند بیتی تحویل میده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ساین فایل زیپ ادیت شده مربوط کچ>>csc تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 با سلام و درودوقتی پارتیشن cache.img رو باز میکنم و فایل language.xml رو از داخل فایل sec_csc.zip ادیت یا حذفش میکنم بعد از بستن cache.img با اودین کاملا روی گوشی رایت میشه اما وقتی گوشی به حالت آپدیتینگ میره ارور میده و کار بی نتیجه میمونه کسی از اساتید میدونه مشکل کجاس؟ اقایون داداشا لطفا یکی راهنمایی کنه بگه چطور فایل زیپ رو ساین گنم؟؟؟؟؟ تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اقایون داداشالطفا یکی راهنمایی کنه بگه چطور فایل زیپ رو ساین گنم؟؟؟؟؟ با سلام شما برنامه زیر رو دانلود کنید >http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2017/05/Apk_ZipSigner_1.2-gsm-developers.zip فایلتون رو داخل برنامه بزارید گزینه Test key رو بزنید برای ساین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2017 اقایون داداشالطفا یکی راهنمایی کنه بگه چطور فایل زیپ رو ساین گنم؟؟؟؟؟ درود فایلتون رو داخل پوشه \resources\struct این نرم افزار کپی کنید سپس با گذینه 4 اقدام به زیپ و ساین کنید منبع فایل : >https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432152 موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.