ahad.kh 17 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام کسی این فایل sboot j120f/ds داره ویا اموزش frb به من بده این مدل گوشیرو فایل کامبیشین گرفتم روش رایت نمیشه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام خدمت شما با z3x رایت کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ahad.kh 17 ارسال شده در 17 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 ممنون رایت کردم با z3x SW REV.CHECK FAIL.DEVICE :2.BINARY:1 این خطا رو میده لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام این یکی رو تست کنید Samsung-Galaxy-SM-J120F-sboot-FRP-Reset-File - Download - 4shared - Saif Ur Rahman GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ahad.kh 17 ارسال شده در 17 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 این فایل هارو خودم از اینترنت گرفتم تست کردم الان با فایلی که شما فرستادین اولی زدم الان گوشی بالا هم نمیاد ارور دیواس اپدیت زد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 این فایل هارو خودم از اینترنت گرفتم تست کردم الان با فایلی که شما فرستادین اولی زدم الان گوشی بالا هم نمیاد ارور دیواس اپدیت زد ریکاوری رایت کن میاد بالا GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ahad.kh 17 ارسال شده در 17 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 فایل داری بزاری چون رام هم نمیخوره لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 فایل داری بزاری چون رام هم نمیخوره از ساپورت باکس فایل کامبینیشن رایت کن بعد ریست frp کن بعد هر رامی که رایت کنی بدونه مشگل رایت میشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.