ahmad12 14 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 خسته نباشید من برنامه ها رو فارسی میکنم بدون هیچ مشکلی framework رو هم فارسی میکنم و باقی برنامه ها که لازمه مانند ستینگ و گالری و sms وچند تا دیگه ولی وقتی انتقال میدم توی گوشی زبان فارسی نمیاد بالا.فکتوری ریست هم کردم ولی باز همین مشکل هستش. نباید تغییر دیگه ای داد؟ csc نباید تغییری داده بشه؟ ولی تغییری توی framework میدم ایجاد میشه ولی فقط زبان نمیاد بالا ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 دوست عزیز با مورلوکال زبان و منطقه رو فارسی کنید اگه فارسی شو نشه فارسی سازیتون مشکل داشته ولی اگه شو شد با دانگل bst فعالسازی همه زبان هارو تست کنید یا از برنامه languege enabler استفاده کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 دوست عزیز با مورلوکال زبان و منطقه رو فارسی کنید اگه فارسی شو نشه فارسی سازیتون مشکل داشته ولی اگه شو شد با دانگل bst فعالسازی همه زبان هارو تست کنید یا از برنامه languege enabler استفاده کنید این روش که اصلا درست نیست.وقتی فارسی میکنیم باید یه راهی باشه یه نغییری بدیم تا نشون بده.بله با مورلوکال میاد ولی میخوام توی منو نشون بده. وگرنه باکس دارم زبان فارسی رو اضافه کنه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 این روش که اصلا درست نیست.وقتی فارسی میکنیم باید یه راهی باشه یه نغییری بدیم تا نشون بده.بله با مورلوکال میاد ولی میخوام توی منو نشون بده.وگرنه باکس دارم زبان فارسی رو اضافه کنه منم نگفتم درسته شما مشکلتو مطرح کردی منم راه برای تستش دادم اگه الان توی منو شو نیست فکتوری کنید اگه شو نشد مشکل از فارسی سازی فریم ورک هستش برای تست از enabler استفاده کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 13 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 ایلیا جان یجا گفته بود باید توی csc هم تغییر داد تا نمایش بده.اگه لطف کنی ایلیا جان بگی ممنون میشم لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 برای نمایش زبان پوشه \csc\common\system\csc رو میرید فایل language.xml رو باز کنید وزبان فارسی رو در هر دو گزینه اینپوت و دیسپلی اضافه کنید fa-FA فایل language.xml رو که اوکی کردید بزارید در مسیر system\csc فایل strings.xml رو هم باز کنید و فارسی رو بهش اضافه کنید بعد از این کارها باید بیاد داخل منو <string name="fa_FA">فارسی</string> لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.