مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 بله همه رو دقت کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه و همون ستینگ که فارسی کردم میاد بالا فقط . درود دوست عزیز. اصول قرار دادن بنر و ... قرار داده شده حالا ممکنه در برخی مدل ها این مسیر فرق داشته باشه ولی قرار نیست شما مثل رباط کار کنید. توسعه دهنده به این نیست که نامت رو در یک جای رام قرار بدی یا رام رو فارسی کنی اصلش اینه ابتکار داشته باشی و مثل رباط عمل نکنی اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 2 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 .درود دوست عزیز. اصول قرار دادن بنر و ... قرار داده شده حالا ممکنه در برخی مدل ها این مسیر فرق داشته باشه ولی قرار نیست شما مثل رباط کار کنید. توسعه دهنده به این نیست که نامت رو در یک جای رام قرار بدی یا رام رو فارسی کنی اصلش اینه ابتکار داشته باشی و مثل رباط عمل نکنی ربطی به رباط نداره وقتی مسیری گفته شده و میگه که همون مسیر رو برو دیگه ربطی به ابتکار نداره.ابتکار یعنی روشی رو ابداع کنی نه اینکه یه مسیر رو بهت میدن و میگن اینو برو بشه رباط لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 ربطی به رباط نداره وقتی مسیری گفته شده و میگه که همون مسیر رو برو دیگه ربطی به ابتکار نداره.ابتکار یعنی روشی رو ابداع کنی نه اینکه یه مسیر رو بهت میدن و میگن اینو برو بشه رباط . دوست عزیز منظور از رباط همان ماشین هست که فقط دستورات از قبل تعریف شده را انجام میده و خودش از خود کاری نمیکنه و الا شما ابتکار رو معنی کردید یعنی خلاقیت ، نوآوری و.... خب عزیز ما سلوشن رو خدمتتون ارایه دادیم همانطوری که عرض کردم احتمال داره این مسیر در برخی مدلها فرق داشته باشه . اگه بخواید ما مسیر دقیق مدلی که شما دارید روش کار میکنید بگیم باید ما خودمون رامتون رو باز کنیم و مسیر درست بدیم پس بنابراین عزیز شما باید اینجا ابتکار بخرج بدید و با استفاده از سرنخ هایی که ما در اختیارتون گذاشتیم مشکل رو حل کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.