رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

قرار دادن نوشته و عکس در درباره تلفن

ارسال های توصیه شده

سلام اتفاقا وقتی من آموزش قرار دادن عکس رو گذاشتن بر و بچ هم وطن شروع به گذاشتن عکس کردن وگرنه تنها در حد یه نوشته فقط میزدن ....اون نوشته پاوور هم توی معنی کردن لغات هستش عکس نیست یه سر بزنید پرتال پست آخری کوک رام فارسی

ممنون بابت این آموزشتون واقعا مفیده.

میشه یکم بیشتر راجبش توضیح بدین؟اون پوشه ای که دانلود کردیم قرار بدیم توی پوشه ای که ریپک کردیم و بعدش اون تغییرات رو از پوشه ریپک شده سیتینگ انجام بدیم؟

بابت اون خاموش کردن هم میدونم ترجمه هست فقط میخوام بدونم توی کدوم فایل قرار داره که ترجمه بشه؟

لینک ارسال
ممنون بابت این آموزشتون واقعا مفیده.

میشه یکم بیشتر راجبش توضیح بدین؟اون پوشه ای که دانلود کردیم قرار بدیم توی پوشه ای که ریپک کردیم و بعدش اون تغییرات رو از پوشه ریپک شده سیتینگ انجام بدیم؟

بابت اون خاموش کردن هم میدونم ترجمه هست فقط میخوام بدونم توی کدوم فایل قرار داره که ترجمه بشه؟

بله آموزش واضح و ساده هستش یه بار برید قلقش میاد دستشون...اون ترجمه فایلهای xml هستن value-fa باید برید یه دور آموزش ایلیا رو بخونید فایل خودتونم بیارید بیرون پیداش میکنید

لینک ارسال
بله آموزش واضح و ساده هستش یه بار برید قلقش میاد دستشون...اون ترجمه فایلهای xml هستن value-fa باید برید یه دور آموزش ایلیا رو بخونید فایل خودتونم بیارید بیرون پیداش میکنید

داداش قرار میدم ولی عکس نمیاد مشکل از چیه؟

لینک ارسال
داداش قرار میدم ولی عکس نمیاد مشکل از چیه؟

خواهشا سوال مرتبط با هر آموزشی رو توی تایپیکش مطرح کنید بعدا ممکن سوال فرد دیگری باشد...شما فایلها رو کامل قرار دادید و کد device اینو رو قرار دادید؟ فایل رو با دسترسی ها جایگزین کردید کلا تا نگید چه کردید متاسفانه اصلا نمیشه راهنمایی کرد

لینک ارسال
خواهشا سوال مرتبط با هر آموزشی رو توی تایپیکش مطرح کنید بعدا ممکن سوال فرد دیگری باشد...شما فایلها رو کامل قرار دادید و کد device اینو رو قرار دادید؟ فایل رو با دسترسی ها جایگزین کردید کلا تا نگید چه کردید متاسفانه اصلا نمیشه راهنمایی کرد

فایل سیستم رو باز کردم،فایل res که دانلود کردم رو انداختم داخل ستینگ یعنی اینکه res ها با هم ادغام شدند.هم مال شما هم فابریکیه ستینگ.

به فایل device_info_settings.xml رفتم و تغییرات رو دادم.

سایز رو هم همون مقدار شما گذاشتم هم اینکه بر روی اتوماتیک تغییر دادم.

فایل رو بستم

ولی هیچ تغییری ایجاد نشد

لینک ارسال
فایل سیستم رو باز کردم،فایل res که دانلود کردم رو انداختم داخل ستینگ یعنی اینکه res ها با هم ادغام شدند.هم مال شما هم فابریکیه ستینگ.

به فایل device_info_settings.xml رفتم و تغییرات رو دادم.

سایز رو هم همون مقدار شما گذاشتم هم اینکه بر روی اتوماتیک تغییر دادم.

فایل رو بستم

ولی هیچ تغییری ایجاد نشد

کلا یدونه عکس و یدونه xml دقت کنید کپی شده باشند نباید مشکلی پیش بیاد تا آخرین نسخه اندروید تست شده است

لینک ارسال
کلا یدونه عکس و یدونه xml دقت کنید کپی شده باشند نباید مشکلی پیش بیاد تا آخرین نسخه اندروید تست شده است

بله همه رو دقت کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه و همون ستینگ که فارسی کردم میاد بالا فقط

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...