ahmad12 14 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 باسلام به دوست عزیز تشکرمیکنم بابت فایل ولی جواب نگرفتم ممنون اگه دوستان دیگه نظری داشتن اعلام کنن تست کنم باتشکر فایل رو فقط رایت کردی ؟روت رو انجام دادین؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 دروود... اگه مشکلتون با روت حل نشده بهتره یکبار با فایل کامباینیشن رو هم تست کنید برای بعضی ازین موارد جوابگو هست و بعد از رایت فایل با باکس یکبار دیگه reset drk رو انجام بدین و در انتها با اخرین نسخه از رام فلش کنید. موفق باشید خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 با سلام کاستوم ریکاوری نصب شد یا اخطار داد اکه گوشی frp onباشه و crom lock ریکاوری نصب نمیشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 فایل رو فقط رایت کردی ؟روت رو انجام دادین؟ باسلام به دوست عزیزفایل رورایت کردم -فایل cf root برای این مدل هنوزساخته نشده با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 با سلام کاستوم ریکاوری نصب شد یا اخطار داد اکه گوشی frp onباشه و crom lock ریکاوری نصب نمیشه باسلام frp گوشی خاموش crom هم انلاک با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 دروود...اگه مشکلتون با روت حل نشده بهتره یکبار با فایل کامباینیشن رو هم تست کنید برای بعضی ازین موارد جوابگو هست و بعد از رایت فایل با باکس یکبار دیگه reset drk رو انجام بدین و در انتها با اخرین نسخه از رام فلش کنید. موفق باشید باسلام به دوست عزیزمن 2تافایل کامباینیشن یکی ازمرکز دانلود ویکی هم یکی ازدوستان برام فرستادهردوفایل خطا دررایت وفایل سیستمی میدن وورایت نمیشن با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 4 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 باسلام به دوست عزیزفایل رورایت کردم -فایل cf root برای این مدل هنوزساخته نشده خب فایل twrp رو رایت کنین و super su هم رایت کنین تا روت شه نتیجه رو ببینین لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 خب فایل twrp رو رایت کنین و super su هم رایت کنین تا روت شه نتیجه رو ببینین وقت بخیردوست عزیزفایل twrp رایت میشه ولی به محیط twrp نمیره یکسری twrp تست کردم که جواب نگرفتم بایدیک روش خاص برای نصب فایل هاداشته باشه با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.