ahmad12 14 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد.روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟ درود دوست عزیز. این ابزار فقط برای مشاهده محتوای سیستم و استخراج آن هست نه برای دستکاری ... جهت ریپک ابزارها و راهکارهای فراوانی در سایت ارایه شده توصیه میکنم چک کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.