رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

درخواست نحوه پیدا کردن سایز system.img برای ریپک

ارسال های توصیه شده

• مدیریت کل سایت
ممنون میشم راهنمایی کنین

درود.

دوست عزیز لطفا آموزش را با دقت مطالعه نمایید آموزس ویدیوئی هم ارایه شده .

شما میبایستی روی system.img کلیک راست کنید سپس proprties را انتخاب کنید در این قسمت سایز system.ing به صورت بایت و مگابایت برای شما نشان خواهد داد

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
درود.

شما میبایستی روی system.img کلیک راست کنید سپس proprties را انتخاب کنید در این قسمت سایز system.ing به صورت بایت و مگابایت برای شما نشان خواهد داد

موفق باشید

ممنون بابت پاسخگویی.همین کارو کردم یه رام اوکی بود ولی برای یه رام دیگه اون حجم رو نگرفت مجبور شدم یه خورده اضافه کنم بهش مشکلی نیست ؟ رام های 4 فایل فقط باید system.img رو ادیت کنم؟csc لازم نیست تغییری داده شه؟

لینک ارسال
درود.

موفق باشید

ممنون بابت پاسخگویی.لینک آموزش ویدوئویی رو میدین؟.همین کارو کردم یه رام اوکی بود ولی برای یه رام دیگه اون حجم رو نگرفت مجبور شدم یه خورده اضافه کنم بهش مشکلی نیست ؟ رام های 4 فایل فقط باید system.img رو ادیت کنم؟csc لازم نیست تغییری داده شه؟

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
ممنون بابت پاسخگویی.لینک آموزش ویدوئویی رو میدین؟.همین کارو کردم یه رام اوکی بود ولی برای یه رام دیگه اون حجم رو نگرفت مجبور شدم یه خورده اضافه کنم بهش مشکلی نیست ؟ رام های 4 فایل فقط باید system.img رو ادیت کنم؟csc لازم نیست تغییری داده شه؟

.

حجم فایل مهم نیست چقدر بدید.

مورد دوم بستگی داره میخواید برای چه کاری کنید کنید سیستم هم هسته سیستم عامله

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
.

حجم فایل مهم نیست چقدر بدید.

مورد دوم بستگی داره میخواید برای چه کاری کنید کنید سیستم هم هسته سیستم عامله

موفق باشید

ممنون بابت پیگیریتون.مورد دوم هم برای فارسی سازی هستش.یک سوال برای جایگزینی پوشه فارسی برنامه ها میشه از اندروید 4 به 5 انداخت؟یعنی زبان فارسی برنامه های اندروید 4 رو به اندروید 5 فرستاد

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت
ممنون بابت پیگیریتون.مورد دوم هم برای فارسی سازی هستش.یک سوال برای جایگزینی پوشه فارسی برنامه ها میشه از اندروید 4 به 5 انداخت؟یعنی زبان فارسی برنامه های اندروید 4 رو به اندروید 5 فرستاد

.

بله باید system.img را ویرایش کنید.

سوال دوم: بله میشه ولی خیلی از متن ها ترجمه نمیشه و رامتون ناقص از اب در میاد پس از هم نسخه استفاده کنید

موفق باشید

لینک ارسال
.

بله باید system.img را ویرایش کنید.

سوال دوم: بله میشه ولی خیلی از متن ها ترجمه نمیشه و رامتون ناقص از اب در میاد پس از هم نسخه استفاده کنید

موفق باشید

سلام. فایل رو ریپک کردم به همه چی هم توجه کردم.به بیت و ویرایش صحیح و تبدیل صحیح به ext4 ولی باز ارور میده.چی به نظرتون میرسه؟اگه بخوام به فایل زیپ برا ریکاوری تبدیل کنم روشش چیه؟و اینکه میشه راهنمایی کنین چطور فایل .bat بسازم که بشه فایل ها رو از این روش انتقال داد به گوشی؟

ممنون بابت زحماتتون

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...