masoud 241 ارسال شده در 15 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2017 با سلام نرم افزار زیر رو دانلود کنید. دانلود فایلهای مورد نیاز به تفکیک مدل خدمت دوستان LG H815 پسورد: Moyal Software H815 LG H818, 818P, 818N پسورد: Moyal Software H818N LG H819 پسورد: Moyal Software LGH819 LG LS991 پسورد: Moyal Software LG LS991 منبع: forum.gsmde velopers.com لینک ارسال
diaa0 10 ارسال شده در 18 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2017 thix pro good jop لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2017 با سلا..م.. دوست عزیز بهتر نبود یه توضیحی میدادین..... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ahmad12 14 ارسال شده در 15 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2017 روشش هم یه توضیحی بدین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2017 Install Qualcomm Drivers Using Qfil (or) Qualcomm flasher Supported Box Windows [start] button >> All programs >> QPST >> Run QFIL Click the "Browse" button - Select the file "prog_emmc_hose_8992_lite_stable.mbn" Now Click The "Load Xml" Button -Select The Rawprogram.xml & Patch0.Xml Click the "Download" button - The progress bar below is completed and the Download Succeed -> Finish Download message is Confirmed. هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
fraidoon 1 ارسال شده در 2 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2018 ممنون اما اینو انجام دادم درست نشد لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 3 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2018 در در 13 فروردین 1397 در 07:04، fraidoon گفته است : ممنون اما اینو انجام دادم درست نشد اکر با این مراحل مشکل بریک شدن گوشی شما درست نشه مشکل شما سخت افزاری هست و گاهی با سرویس جزیی هارد یا تغذیه درست میشه گاهی هم بدلیل مشکل هارد نیاز ب تعویض هارد داره ب شرطی ک تمام مراحل نرم افزاری رو درست انجام داده باشین و از نظر نرم افزاری مطمین باشید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
fraidoon 1 ارسال شده در 6 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2018 در در 14 فروردین 1397 در 11:47، siavash sadr گفته است : اکر با این مراحل مشکل بریک شدن گوشی شما درست نشه مشکل شما سخت افزاری هست و گاهی با سرویس جزیی هارد یا تغذیه درست میشه گاهی هم بدلیل مشکل هارد نیاز ب تعویض هارد داره ب شرطی ک تمام مراحل نرم افزاری رو درست انجام داده باشین و از نظر نرم افزاری مطمین باشید داداش حل کردم با ریبال هارد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.