mohsen8 815 ارسال شده در 14 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2017 با سلام با آموزش قرار دادن بنر در بالایی قسمت About Phone در خدمت شما هستیم این آموزش برای امضاء رامهای ساخته شده توسط توسعه دهندگان بسیار مفید می باشد با ما همراه باشید پیش نیازها آخرین نسخه APKTOOL سیستم عامل ویندوز توانایی دیکامپایل و ریکامپایل فایلهای APK برای شروع فایل زیر را دانلود نمایید برای دانلود به لینک پرتال مراجعه نمایید فایل Settings خود را دیکامپایل کنید از فایل دانلود شده پوشه res را به Settings خود کپی کنید اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) در همان اول زیر کد >xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"> این کد را وارد کنید ><PreferenceCategory android:layout="@layout/gsmdevelopers" android:key="blah" android:title="" /> خوب دقیقا مثل عکس زیر می شود فایل را ذخیره کنید به مسیر /res/drawable/ بروید عکس gsmdevelopers را آنگونه که می خواهید ویرایش کنید فرمت عکس باید png بماند و نام تغییر نکند برای تغییر سایز عکس نیز می توانید اعداد موجود در فایل gsmdevelopers.xml را ویرایش کنید در آخر فایل را ریکامپایل کرده و تمام نکته آخر در مورد سایز عکس بنده طبق سایز گوشی خودم عکس را تنظیم کردم سایز گوشی بنده هم 1080×1920 می باشد اگر می خواهید سایز رو تغییر بدید 1080 که عرض می باشد را تغییر نمی دهید همچنین می توانید به جایی سایز width بنویسید “fill_parent” تا خود به خود سایز اندازه شود 1920 را من به مقدار 20 درصد کم کردم تا در بالا قرار بگیرید شما هر سایز و اندازه ای متوانید قرار دهید لینک در پرتال برای دانلود فایل آموزش لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 29 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2018 ممنون از آموزش خوبه تون ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 29 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2018 سلام من خیلی دمبال این آموزش گشتم اما نیافتم امروز یافتم تشکر باشه تستش کنم ببینم جواب گو هست یا نه ؟ آیا میشه با جای عکس جی اس ام دولوپرز یه عکس دیگه بزارید ممنون میشم اگر جواب بدید تشکر .؟. این فایل settingرا از کجا باید بیرون کنم . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2018 یه توضیح بدم برای دوستان بعدی که میان این تایپیک چون سوالات زیاده مسیر ستینگ تقریبا در تمام گوشیهای اندروید system/priv-app بعد پوشه یا فایل ستینگ در گوشیهای سامسونگ اسمش sec-setting هست یا با روت از گوشی بکشید یا فایل سیستم رو باز کنید(آموزشهاش زیاد تو سایت) یا با کیچن آسایس کل سیستم گوشی رو بکشید بیرون عکس و نام فایل رو هم برای نمونه گذاشتم میتونید هر کدوم رو که بخواهید تغییر بدید برای تغییر عکس اونو بذارید داخل فوتوشاپ و هر تغییری خواستید بدید راحت فقط فرمتش همون png بمونه برای اسم عکس هم باید فایل xml هم اسمشو تغییر بدید نه فقط اسم عکس من روی اندروید 8 تست کردم همه فایلها و مسیرها چیزی که در آموزش ذکر شده(گوشی وان پلاس 3) برای سایز عکس هم مال من که گذاشتم برای گوشیهای فول اچ دی خوبه غیر اون بود میتونید فقط fill_parent کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.