سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 سلام و دروود فایل کم حجم کامبینیشن رو با اودین قسمت ap بچینید و فلش کنید گوشی که اومد بالا در قسمتی که میخاین زبان رو مشخص کنید گوشی رو به سیستم وصل کنید و به z3x برید و reset frp بزنید بعد چند ثانیه گوشی به صفحه اصلی میاد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 پکیج این فایل ها کسی خواست دارم لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 پکیج این فایل ها کسی خواست دارم ممنون یه پست دیگه ایجاد کنید تا من و دوستان از فایل های شما استفاده کنیم:u_e032: GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اینم لینک دانلود MEGA لینک ارسال
ahad.kh 17 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 عالی بود واقعا ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.