dj masud 18 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 با سلام گوشی با منبع قشنگ روشن میشه و میاد بالا.اما با باطری روشن نمیشه اصلا و به شارز هم که میزنم هی علامت باطری شارز و لوگو میاد و هی تکرار میشه فلش هم با z3x کردم و با 3 تا باطری هم تست کردم.گوشی اب و ضربه هم نخورده لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مسیر bsi مشکل داره اونو چک کن پایه کانکتور باطری سوهان بزن نشد باز کن چک کن لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مسیر bsi مشکل داره اونو چک کن پایه کانکتور باطری سوهان بزن نشد باز کن چک کن یعنی نرم افزاری نیس؟مسیر bsi نذلرم لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 متاسفانه نت ندارم با گوشی دارم پیام میدم کانکتور باطری لحیم سردی بگیر احتمال زیاد اوکی بشه طلایی کانکتور باطری باسوهان خوب تمیز کن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 سلام اگه لازم شد اینم شماتیک این مدل схемы и сервис-мануалы для samsung GT-S3653 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.