sbr0651 23 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 یکی از همکارا j710f رو فلش کرده و صفحه سیاه شه تو دانلودینگ واسه یک ثانیه تصویر میاد آخرین ورژن هم هم روش رایت کردم با z3x هم repair drk هم انجام دادم مشکل حل نشد الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 با اسمارت سویچ امتحان کردی؟ لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 با اسمارت سویچ امتحان کردی؟ نه متاسفانه الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 الان فقط مشکل تصویر داری تاچ کار میکنه؟ با اسمارت سویچ تست واعلام متیجه کنید لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 الان فقط مشکل تصویر داری تاچ کار میکنه؟ با اسمارت سویچ تست واعلام متیجه کنید اسمارت سویچ باید یواس بی ذیباگ فعال باشه که متاسفانه این دستگاه هنوز توی تنظیمات اولیه انتخاب زبانه الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 تو حالت دالنلود تست کنید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 دوست عزیز شما نرم افزار اسمارت سوییچ رو باز کن از قسمت more گزینه emergengy recovery رو انتخاب کن بعد recovery mod بعد مدل گوشی رو کامل ب اینصورت وارد کن SM-J710F بعد تایید کن در این مرحله sn گوشی رو وارد کن و اوکی کن بعد گوشی رو در حالت دانلودینگ وصل کن هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 یکی از همکارا j710f رو فلش کرده و صفحه سیاه شه تو دانلودینگ واسه یک ثانیه تصویر میاد آخرین ورژن هم هم روش رایت کردم با z3x هم repair drk هم انجام دادم مشکل حل نشد لطف میکنید نتیجه را اعلام کنید منم به همین مشکل بر خوردم. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 20 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 با تعویض lcd مشکل حل شد سخت افزاری بود الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 ممنون از اعلام نتیجه موضوع بسته شد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.