ghoosh 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 سلام به همه دوستان و همکاران تازه دست به تعمیر تبلت ها برای مشکلات سخت افزاری شدم. تبلت مشتری تعویض تاچ داشت.بعد تعویض متوجه عدم شارژ شدم.نماد شارژ میامد ولی شارژ نمیکرد.مسیر زیر رو شناسایی کردم بعد برداشتن مقاوتها و خازن ذکر شده در تصویر در محل اتصال باطری ولتاژ رو بصورت لحظه ای دارم لذا وقتی شارژ رو وصل میکنم نماد شارز میاد اما تبلت خاموش روشن میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید http://uupload.ir/files/s24z_routing.jpg لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 سلام داداش شما اول با شارژر و باطری دیگه تست کنید بعد سراغ قطعات برید. تبلت های دانش آموزی اکثرا دو ورودی برای شارژ دارن یکی سوزنی و یکی هم میکرو یو اس بی با هر دوتا تست کنید. لینک ارسال
ghoosh 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 حالا میشه کاری کرد یا نه باید از مدار شارژ جانبی استفاده کنم؟ لینک ارسال
ghoosh 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 سلامداداش شما اول با شارژر و باطری دیگه تست کنید بعد سراغ قطعات برید. تبلت های دانش آموزی اکثرا دو ورودی برای شارژ دارن یکی سوزنی و یکی هم میکرو یو اس بی با هر دوتا تست کنید. اول تست کردم هم از سوکت دیتا و هم سوزنی همچنین با چند شارز سوزنی لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اول تست کردم هم از سوکت دیتا و هم سوزنی همچنین با چند شارز سوزنی 1.با باطری دیگه تست کنید. 2.از رو برد اوراقی ترانزیستور 3پایه و مقاومت رو تعویض کنید. 3.میتونید از مدار شارژ جانبی هم استفاده کنید. لینک ارسال
ghoosh 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 ممنون از راهنمایی هات. از اینکه وقت میزاری. کدو م ترانزیستور و مقاومت؟ اولی که به مثبت سوکت وصله یا انتهایی که به پایه مثبت باطری وصله! لینک ارسال
ghoosh 11 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 1.با باطری دیگه تست کنید.2.از رو برد اوراقی ترانزیستور 3پایه و مقاومت رو تعویض کنید. 3.میتونید از مدار شارژ جانبی هم استفاده کنید. ضمنا عزیز وقتی که باطری جدا هست تست ولتاژ که میگیرم ولتاژ های لحظه ای بین 0 تا 3.7 دارم لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 ممنون از راهنمایی هات. از اینکه وقت میزاری. کدو م ترانزیستور و مقاومت؟ اولی که به مثبت سوکت وصله یا انتهایی که به پایه مثبت باطری وصله! داداش هر دو تا رو تست کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.