MR.Shafiei 63 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2017 با سلام خیلی از همکاران هنوز توی رایت super imei و همچنین حل مشکل شبکه این مدل مشکل دارن. تصمیم گرفتم آموزش درست و حسابی بزارم که بتونین چشم بسته انجام بدین و مشکلتون رو حل کنید. اولین کاری که میکنین رام زیر رو که رام ریپایری هست دانلود کنید و روی گوشی رایت کنید. دوستان دقت کنن این رام تست شده توس بنده بوده و بدون از هیچ مشکلی گوشی بالا میاد و تنها رامی بوده که من برای برداشتن frp همچنین reset msl بدون مشکل ازش استفاده کردم. پس هرگونه ناتوانی شما در انجام این کار به عهده ی خودتون هست و انجمن هیچ مسئولیتی در قبال این کار ندارد. بریم سراغ ادامه ی آموزش رام مورد نظر https://www.androidfilehost.com/?fid=24591023225176178 و بعد فایل مودم زیر رو دانلود کرده و از طریق ادین رایت کنید. J500H Msl reset By Ramin Gsm .zip بعد باطری گوشی رو دربیارین و مسیر bsi رو با یه چسب بپوشونید سپس گوشی رو روت کنید از طریق cf root بعد با باکس bst یبار گوشی رو wipe efs کنید و بعد reset msl کرده حالا کد *#0808# رو زده و روی گزینه ی آخر بزارین و super imei کرده. در آخر اگه سریال رایت شد و هنوز مشکل no servic داشتین کافیه یه QCN روی گوشی رایت کنین و تمام. نمونه ی کار انجام شده توسط خودم به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
mahan749 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز من این فایل از کجا بیارم من الان سریال دارم اما آنتن ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 با سلام خیلی از همکاران هنوز توی رایت super imei و همچنین حل مشکل شبکه این مدل مشکل دارن. تصمیم گرفتم آموزش درست و حسابی بزارم که بتونین چشم بسته انجام بدین و مشکلتون رو حل کنید. اولین کاری که میکنین رام زیر رو که رام ریپایری هست دانلود کنید و روی گوشی رایت کنید. دوستان دقت کنن این رام تست شده توس بنده بوده و بدون از هیچ مشکلی گوشی بالا میاد و تنها رامی بوده که من برای برداشتن frp همچنین reset msl بدون مشکل ازش استفاده کردم. پس هرگونه ناتوانی شما در انجام این کار به عهده ی خودتون هست و انجمن هیچ مسئولیتی در قبال این کار ندارد. بریم سراغ ادامه ی آموزش رام مورد نظر >https://www.androidfilehost.com/?fid=24591023225176178 و بعد فایل مودم زیر رو دانلود کرده و از طریق ادین رایت کنید. >http://uplod.ir/98vt8kykrbxx/J500H_reset_msl.zip.htm بعد باطری گوشی رو دربیارین و مسیر bsi رو با یه چسب بپوشونید سپس گوشی رو روت کنید از طریق cf root بعد با باکس bst یبار گوشی رو wipe efs کنید و بعد reset msl کرده حالا کد *#0808# رو زده و روی گزینه ی آخر بزارین و super imei کرده. در آخر اگه سریال رایت شد و هنوز مشکل no servic داشتین کافیه یه QCN روی گوشی رایت کنین و تمام. نمونه ی کار انجام شده توسط خودم لینک دوم منقضی شده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 لینک دوم منقضی شده این سخت ترین راه ممکن برای حل این مشکل هست و حتی گاهی کلا جواب هم نمیده برای حل این مشکل و ریسیت msl راه بهتری هم وجود داره و خیلی هم اسان هستش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 ترمیم سریال J500H DualSim + فایل cert مدل دو سیم کارت و همینطور از این فایل سرت برای گوشیهای دو سیم کارت دانلود فایل سرت جهت ترمیم سریال و شبکه سامسونگ Cert SM-J500H Dual Sim لینک ارسال
Hamzehashoob 0 ارسال شده در 18 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2019 در در 4 مهر 1396 در 13:36، siavash sadr گفته است : این سخت ترین راه ممکن برای حل این مشکل هست و حتی گاهی کلا جواب هم نمیده برای حل این مشکل و ریسیت msl راه بهتری هم وجود داره و خیلی هم اسان هستش میشه راه حلش رو بگی ممنون لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 19 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2019 در 20 ساعت قبل، Hamzehashoob گفته است : میشه راه حلش رو بگی ممنون درود فایل Msl به پست اضافه شد موفق باشید ... Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 19 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2019 سلام این اموزش شما روی گوشی که هاردش تعویض شده باشه هم جواب میده؟ لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 19 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2019 در 1 ساعت قبل، abolfazl6812 گفته است : سلام این اموزش شما روی گوشی که هاردش تعویض شده باشه هم جواب میده؟ درود باید تست کنید Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 19 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2019 این آموزش با توجه به شروع طرح رجیستری اصلا جواب نمیده، لینک رو از کانال بردارید! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.