saed13272 10 ارسال شده در 24 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2017 در ضمن مورد اولی که فرمودید و گفتید بدون ریسک هست رام چهار فایل و دارای csc فایل مربوط به شبکه هست آیا در اودین تک فایل فلش بزنم یا چهار فایل ؟ لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 25 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، 2017 لطفا راهنمایی بفرمایید... لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 استاد عزیز لطفا راهنمایی کنید مورد اولی که فرمودید و گفتید بدون ریسک هست رو تک فایل یا چهار فایل و به همراه csc فلش بشه؟ لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 27 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2017 همچنان منتظریم... سپاس... لینک ارسال
saed13272 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز با همون روش اول فلش زدم چهار فایل ولی جواب نداد تشکر لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 سلام من هم همین مشکل رو دارم اگه مشکل شما حل شده راهنمایی کنید چکار کنم رضا: یه مشکلی دارم در گوشی s7 مدل G930P اندروید 7 اتصال وای فای hotspat روشن نمیشه میخوام از یه گوشی دیگه از اینترنتش استفاده کنم اما روشن نمیشه اصلا جای تنظیماتش خالیه و حتی با برنامه شریت هم نمیتونم بفرستم چکار باید بکنم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 دوست عزیز گوشی رو فلش کنید با 4 فایل مشکلتون حل میشه بهتره به جدیدترین ورژن اپدیت کنید این گوشی مشکل وایفای داره که نرم افزاری حل میشه همه فایل هارو بچینید مشکلی پیش نمیاد تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 چند بار اپدیت جدید که آمد براش اپدیتش کردم اما مشکلش حل نشد بلد نیستم فلشش کنم لینک ارسال
nasirahmadi 11 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 سلام از دوستانی که میتوانند در این زمینه کمک و راهنمایی کنن عاجزانه تقاصا دارم. گوشی من galaxy s7 flat g930p اوپراتور اسپرینت هست و تنها چیزی که منو رنج میده اینه که تترینگ هات اسپات گوشی داخل منو تنظیمات وجود نداره و طی برسی های که انجام دادم متوجه شدم که اوپراتور اسپیرینت یک سری از امکانات رو قفل کرده تا وقتی گوشی رو داخل شبکه خودش اکتیو کردی باز و قابل استفاده بشه متاسفانه هیچ سایت ایرانی راجب این موضوع حرفی نزده و این مشکل باز گشایی نشده از طرفی نمیدونم حتی با روت کردن این داستان حل شدنی هست یا نه من از شما خواهشمند ام که اگر براتون مقدوره در این رابطه منو راهنمایی کنید. تشکر... دوست عزیز مشکل تون فقط استفاده کردن از رام پورت شده G930f قابل حله حالا اگه رام رو خریداری کنید یا هم خودتون اقدام به پورت کنید از راه اصولیش موفق باشید تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز لینک ارسال
miladdost 10 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 دوست عزیز مشکل تون فقط استفاده کردن از رام پورت شده G930f قابل حله حالا اگه رام رو خریداری کنید یا هم خودتون اقدام به پورت کنید از راه اصولیشموفق باشید سلام برادر این مشکل رو چطور باید حل کنم رام کوک شده s7 G930F رو میشه برای G930p نصب کرد؟ و رام کوک شده G930F رو از کجا باید گیر بیارم؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.