mohsen20 24 ارسال شده در 17 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2017 دانگرید j500h از 6 به 5 به راحتی فقط کافیه تیک OEM unlock بزنید بعد 4 فایله فلش کنید گذاشتم گفتم شاید یکی بدردش بخوره لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2017 دانگرید j500h از 6 به 5 به راحتی فقط کافیه تیک oem unlock بزنید بعد 4 فایله فلش کنید گذاشتم گفتم شاید یکی بدردش بخوره دوست عزیز چهار فایل بزنید بیس و سرت آسیب میبینه،حتی ممکنه بوت گوشی بریک بشه و مجبور بشید جیتگ کنید... برای دانگرید از فایل های ap and csc استفاده کنید... موفق باشید لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 17 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2017 یه بکاپ بگیر عزیز واسه من که مشکلی نداشته با اون فایلها هم مشکل تصویر داره گلم لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 18 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2017 لازمه در تکمیل این پست مطلبی رو در رابطه با دانگرید بگم خدمت دوستان دولوپری. دانگرید سامسونگ فقط با فایلهای ap و csc انجام میشه و بدون مشکل هست{فقط در برخی موارد بهم ریختگی رنگ صفحه میاره که با چهار فایل حل میشه} دوستان دقت کنن دانگرید اشتباه باعث آسیب دیدن سرت و بیس میشه که حسابی توی دردسر میوفتید یا ممکنه همونطور گه گفتم بوت گوشی بریک بشه... پس دوستان برای دانگرید فقط از فایلهای ap و csc استفاده کنن و اگر یک درصد مشکلی پیش اومد همون فایل رو چهار فایله رایت کنن تا حل بشه... و نکته مهم تر اینکه قبل از دانگرید کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع رو بزنید و از صفحه یه عکس داشته باشید تا در صورت مشکل پیش اومدن گیر نکنید... موفق باشید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 18 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2017 شرایط دانگرید در گوشی های سامسونگ خیلی متفاوته پس اگر نیاز به دانگرید دارین حتما از آموزش تست شده روی مدل و نسخه مشابه استفاده کنید. خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.