hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 سلام دوستان یه تبلت لنوو a7 30 gc برا یکی همکارا اورده بودن برا فارسی فلش زده بود الان رو لوگو مونده فایل خودش 4.4.2 بود من اندروید 5 هم روش زدم ولی باز همیجور مونده هی ریسیت میشه روی ریکاوری هم نمیره دوستان در این زمینه اطلاعی دارید خبر بدید ممنون میشم لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 کلید پاور برسی کنید لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 کلید پاور برسی کنید کلید پاور مشکلی ندارهً@*&،8855 لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 سلام دوستان یه تبلت لنوو a7 30 gc برا یکی همکارا اورده بودن برا فارسی فلش زده بود الان رو لوگو مونده فایل خودش 4.4.2 بود من اندروید 5 هم روش زدم ولی باز همیجور مونده هی ریسیت میشه روی ریکاوری هم نمیره دوستان در این زمینه اطلاعی دارید خبر بدید ممنون میشم تبلت رو باز کنید و باتری و دربیارید و برگردونید و با فایل فلش تولز فلش کنید قبلا با این روش چنین مشکلی رو برطرف کردم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 هارد مشکل نداره؟ رید بگیرین از طریق فلش تولز خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 دوستان دوباره فلش کردم و بازم رو ارم ریسیت میشد منم به حال خودش رهاش کردم یه ده باری که ریسیت شد بار اخر خودش بالا اومد به نظرم یه مشکل سخت افزاری داشته باشه که اینجور میشه دادم به مشتری و گفتم اینم تبلتت ولی احتمالا یه مشکل سخت افزاری داشته باشه چون بعد از فلش همش ریسیت میشد اگه باز خاموش کردین و بالا نیومد ببرید پیش تعمیرکار سخت افزاری.ممنون از دوستان بابت کمکشون لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 بعد از فلش حتما باید وایپ کنید این مدل هار و شما وبلافاصله وایپ کنید راحت میاد بالا irgsm لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 بعد از فلش حتما باید وایپ کنید این مدل هار و شما وبلافاصله وایپ کنید راحت میاد بالا متاسفانه رو ریکاوری هم نمیرفت همش ریسیت میشد لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 خوب وقتی بالا اومد با یکی از ابزار های ویندوز که کار وایپ انجام میدن وایپ میکردید نباید حتما برید از منو ریکاوری وایپ کنید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 26 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2016 دوستان دوباره فلش کردم و بازم رو ارم ریسیت میشد منم به حال خودش رهاش کردم یه ده باری که ریسیت شد بار اخر خودش بالا اومد به نظرم یه مشکل سخت افزاری داشته باشه که اینجور میشه دادم به مشتری و گفتم اینم تبلتت ولی احتمالا یه مشکل سخت افزاری داشته باشه چون بعد از فلش همش ریسیت میشد اگه باز خاموش کردین و بالا نیومد ببرید پیش تعمیرکار سخت افزاری.ممنون از دوستان بابت کمکشون سخت افزاری نیست عزیز با ولکانو با میراکل فرمت میکردید درست میشد. موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.