مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام دوستان من دیروز ویندوز عوض کردم بعد دانگل رو نصب کردم برنامش بااخرین ورژن.2.25 و بعد از وارد کردن یوزرنیم و ایمیل پنجره دانگل هنگ میکنه و اون لاینسس رو ب ایمیلم ارسال نمیکنه کسی میتونه راهنماییم کنه خیلی بهش نیاز دارم.ممنونم یاعلی لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اینم سریال باکسمه f2a68284 درضمن بایه دانگل دیگه و یه سیستم دیگه همین مشکل رو دارم .ممکنه سرورش خراب باشه اخه هیچوقت اینطور نبوده.ممنون لینک ارسال
S-R-M 16 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 سلام..لایسنس رو پاک کنید دوباره امتحان کنید..اما روز بعد امتحان کنید..گاهی اوقات سرور مشکل داره یا به خاطر دفعات زیاد ایمیل دادن اینطور میشه..اگه نشد یه ایمیل دیگه بهش بدین لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 14 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 2016 ممنون بابت پاسخگویی.لاینسس رو پاک کردم ودیروز و امروز امتحان کردم اما مشکل پابرجاست متاسفانه لینک ارسال
S-R-M 16 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سلام...چند روز دیگه امتحان کنید..من این مشکل رو داشتم بعد از چند روز حل شد.. لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 با چیزشکن امتحان کنید ولی در کل فایل لایسنس سالم رو همیشه پیش خودتون نگهداری کنید تا در این مواقع با جابجا کردن فایل سالم به پوشه نصب شده نرم افزار مشکلتون به راحتی حل بشه لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 license_best_0628526A.ask دو گزینه هست تو پوشه نصبی باکس که با این اسم ذخیره شده اینها رو بردارید جای مطمینی بگذارید تا دیگه مشکلی نباشه لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سلام دوستان من دیروز ویندوز عوض کردم بعد دانگل رو نصب کردم برنامش بااخرین ورژن.2.25 و بعد از وارد کردن یوزرنیم و ایمیل پنجره دانگل هنگ میکنه و اون لاینسس رو ب ایمیلم ارسال نمیکنه کسی میتونه راهنماییم کنه خیلی بهش نیاز دارم.ممنونمیاعلی باید درخواست فایل license جدید بدین [email protected] لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 مرسی دوست من از راهنماییت ولی باید چی بنویسم لطفا راهنمایی کنید یاعلی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 مرسی دوست من از راهنماییت ولی باید چی بنویسم لطفا راهنمایی کنید یاعلی hi best team support my licences is invalid and i need to new please create for me new licences my s/n is:سریال دانگل best regards_gsm-developers user خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.