apadana22 21 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سونی mt25i که قبل پاور جریان کشی داشت که مشکل از ای سی مشخص شده در عکس زیر در بلوک انتن بود و با برداشتن ان مشکل حل و باتعویض ان انتن هم برگشت. ً@*&،8 نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سونی mt25i که قبل پاور جریان کشی داشت که مشکل از ای سی مشخص شده در عکس زیر در بلوک انتن بود و با برداشتن ان مشکل حل و باتعویض ان انتن هم برگشت. ً@*&،8 ممنون- ای سی فوق پی اف انتن میباشد که بخاطر بر عکس گذاشتن باطری شورت میشود نقل قول لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ ممنون- ای سی فوق پی اف انتن میباشد که بخاطر بر عکس گذاشتن باطری شورت میشود استاد یه سوال. الان گوشی دیگری دارم که متاسفانه برد اوراقی ندارم تا ای سی رو جاب جا کنم . واز یه سلوشن که جامپر بود بین پایه ها استفاده کردم ولی انتن برنگشت . شما روش دیگه ندارید که راهنمایی کنید. باتشکر نقل قول لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ استاد یه سوال. الان گوشی دیگری دارم که متاسفانه برد اوراقی ندارم تا ای سی رو جاب جا کنم . واز یه سلوشن که جامپر بود بین پایه ها استفاده کردم ولی انتن برنگشت . شما روش دیگه ندارید که راهنمایی کنید. باتشکر خدمت شما http://forum.gsm-developers.com/thread6889.html نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .