DawoodZzz 132 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 درود.... اندرویید= 6.0.1 مشخصه ورژن= C5000ZHU1APF7 1-اول برنامه crom service رو نصب کنید تا انلاک بشه. 2-قفل FRP یا همون قفل OEM رو انلاک کنید از توی تنظیمات. 3-ریکاوری تست شده ای که قرار دادم رو با اودین رایت کنید توجه داشته باشید ریکاوری به زبان چینی. 4-فایل supersu vr2.78 رو از ریکاوری رایت کنید و تمام. گوشی یه دوباری ریستارت میشه و بعد بالا میاد. وبرای کسایی که مایلند فارسی دایمی باشه اول تست کنند اگه با مورلوکال فارسی شد روت اکسپلورر رو نصب کنند و فایل language.xml رو پاک کنند و گوشی رو ریبوت کنند. اینم از فایلهای روت خدمت شما خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 سلام دوستان کسی فایل twrp تست شده برای مدل sm-c5000 نداره فایل twrp پست بالا نصب می کنم twrp نصب میشه وقتی اهرم می کشم گوشی خاموش میشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 سلام دوستان کسی فایل twrp تست شده برای مدل sm-c5000 نداره فایل twrp پست بالا نصب می کنم twrp نصب میشه وقتی اهرم می کشم گوشی خاموش میشه سلام فرهاد جان من اینو تست کردم جواب گرفتم شما هم تست کن Dropbox - 403 البته تیک auto reboot برداشتم و بعد از رایت دستی وارد ریکاوری شدم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ashkantabrizi 10 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 درود....اندرویید= 6.0.1 مشخصه ورژن= C5000ZHU1APF7 1-اول برنامه crom service رو نصب کنید تا انلاک بشه. 2-قفل FRP یا همون قفل OEM رو انلاک کنید از توی تنظیمات. 3-ریکاوری تست شده ای که قرار دادم رو با اودین رایت کنید توجه داشته باشید ریکاوری به زبان چینی. 4-فایل supersu vr2.78 رو از ریکاوری رایت کنید و تمام. گوشی یه دوباری ریستارت میشه و بعد بالا میاد. وبرای کسایی که مایلند فارسی دایمی باشه اول تست کنند اگه با مورلوکال فارسی شد روت اکسپلورر رو نصب کنند و فایل language.xml رو پاک کنند و گوشی رو ریبوت کنند. اینم از فایلهای روت خدمت شما سلام این مدل خب cf auto root که داره لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 سلاماین مدل خب cf auto root که داره بله توی سایت رسمی cf قرار داده شده اینم لینک CF-Root Download خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 درود....اندرویید= 6.0.1 مشخصه ورژن= C5000ZHU1APF7 1-اول برنامه crom service رو نصب کنید تا انلاک بشه. 2-قفل FRP یا همون قفل OEM رو انلاک کنید از توی تنظیمات. 3-ریکاوری تست شده ای که قرار دادم رو با اودین رایت کنید توجه داشته باشید ریکاوری به زبان چینی. 4-فایل supersu vr2.78 رو از ریکاوری رایت کنید و تمام. گوشی یه دوباری ریستارت میشه و بعد بالا میاد. وبرای کسایی که مایلند فارسی دایمی باشه اول تست کنند اگه با مورلوکال فارسی شد روت اکسپلورر رو نصب کنند و فایل language.xml رو پاک کنند و گوشی رو ریبوت کنند. اینم از فایلهای روت خدمت شما سلام دوستان کسی فایل twrp تست شده برای مدل sm-c5000 نداره فایل twrp پست بالا روی رام C5000ZHU1AQC5 نصب می کنم twrp نصب میشه وقتی اهرم می کشم گوشی خاموش میشه روی رام C5000ZHU1APF7 فایل twrp نصب می کنم جواب داد لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 2 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 دررررود فایل موجود نمیبااااشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:48: لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مهر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2017 دررررودفایل موجود نمیبااااشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:48: خدمت شما [C5000] Aj's Galaxy C5 ROM v1.0 [March 7, 20… | Android Development and Hacking اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 3 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2017 فایل twrp با super user و crom servic کاملا تست شده پسورد: c5000 دانلود همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.