dj masud 18 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 با سلام اساتید گوشی رو وقتی روشن میکنم صفحه سفیدهوولی بالا میاد حتی صدای اغازین نوکیا رو هم میده ولی سفیده ال سی دی تعویض کردم سرویس هم کردم پایه های سوکت تصویر هم رفع قلع مردگی کردم ایسی تغذیه هم ریهات نرم کردم لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 معمولا از کانکتور فلت مشکل میخورن تعویض کنید ویا با فشار دادن روی فلت بر روی کاکتور تصویر دارید کانکتور هم از روی گوشی دیگه بزارید بهتره من داشتم حل شده لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 ممنون حل شد لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 با سلام اساتید گوشی رو وقتی روشن میکنم صفحه سفیدهوولی بالا میاد حتی صدای اغازین نوکیا رو هم میده ولی سفیدهال سی دی تعویض کردم سرویس هم کردم پایه های سوکت تصویر هم رفع قلع مردگی کردم ایسی تغذیه هم ریهات نرم کردم سلام..دروود خدمت شما... چک کنید ببینید مسیر ها وصل هستن... در صورت وصل میره زیره تغذیه... در نهایت ریبال...تعویض.... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
pars@mobile 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2016 درود دوستمون گفتن مشکل حل شده دربیشترمورداگه گوشی عملکردداشته باشه بایدولتازهای راه اندازتصویرvioوvauxبرای داشتن تصویرروی کانکتورداشته باشیم انچه پایانی نداردنه تویی ونه من....این انسانیت است که تاابدفریادکشیده خواهد شد... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.