darabvista 11 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ درود برشما. احتمالا گوشی رو ریست EFS کردین،الان گوشی شما سریالش null شده و بالا هم نمیاد این مشکل رو میتونین با رایت فایل efs براحتی حل کنین. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
hr419 11 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلاملطفا راهنمایی کنید دوست عزیز چی شده که اینطوری شده الان گوشی در چه مرحله ای هست و اینکه چه کارهایی روی گوشی انجام شده؟ نقل قول لینک ارسال
darabvista 11 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام با تشکر از دوستان گوشی بعد از ریستارت این مشکل براش پیش امده و فایل efs هم روش رایت کردم ولی بازم جواب نداد با آخرین ورژن از سایت سام موبایل فلش زدم ولی هنوز مشکل دارد نقل قول لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز اقای جلیل زاده درست میگن مشکل شما با رایت efs حل میشه اما باید تست کنید شاید یک فایل جواب بده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm نقل قول لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز با این فایل فلش کنید مشکل حل میشود لینک دانلود خدمت شما موفق باشید. نقل قول لینک ارسال
darabvista 11 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام با تشکر از پاسخ گویی دوستان ولی متاسفا مشکل هنوز پا برجاست شاید مشکل از هارد گوشی باشه موفق باشید نقل قول لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ دوست گرامی لطفا برای تکمیل تاپیک اعلام نتیجه کنید.... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. نقل قول لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام رام با این مشخصه دانلود و رایت کنید چندین مورد با این فایل حل شده G531HXXU0AOH8_OJV0AOH2_Arabic_v5.1.1_Repair_Firmware نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .