موبایل حسین 41 ارسال شده در 10 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2017 دوستان سلام من تمام این مراحل رو انجام میدم ولی اصلا گوشی زنگ نمی*خوره گوشی j5 2016 هست دوست عزیز یه سری به اینجا هم بزن مشکلت حل میشه لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 30 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2017 این انجمن سعی داره ب همه همکارایی ک ب هر دلیلی ب کمک نیاز دارن و از نظر مالی توانایی تهیه ی سری اموزشها و فایلها ندارن کمک کنه و باعث پیشرفت تو کارشون بشه اما واقعا واسه اون دسته ادمهایی ک میان و این اموزشها رو بنام خودشون میزنن و بعنوان فایل خودشون میفرشن متاسفم کاری ندارم ک چرا اینکارو میکنن اینکارو میکنید لاقل صاحب اثر رو خراب نکنید لطفا توهین ب کسی یا انجمنی یا گروهی واقعا زشت و ناپسندیده هستش واقعا برای چنین افرادی با این طرز فکرشون متاسفم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
sajad1234 10 ارسال شده در 27 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2017 سلام خسته نباشید این برنامه رو چه ویندوزی جواب میده؟ لینک ارسال
sajad1234 10 ارسال شده در 27 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2017 لطفا جواب بدید لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 27 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2017 اموزش قدم ب قدم تصویری برداشتن FRP توسط Realterm لــــــیـــــنـــــک آموزش پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
jesuscisneros 1 ارسال شده در 6 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2019 با Quickshortcutmaker apknite 2.4.0 تست شده است لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.