siavash sadr 274 ارسال شده در 2 فروردین، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2017 مدل گوشی و ورژن اندرویدش چیه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
h.phoenix 16 ارسال شده در 2 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2017 نرم افزار Realterm یک نرم افزار در زمینه الکترونیک و سوییچ پورت هستش و خیلی از کاربردهاش در زمینه موبایل کاربرد نداره اموزش کاملش هم موجود هست اما ب زبان انگلیسی هستش و برای ترجمه اش حداقل یکی دو ماه باید وقت بذارم چون تخصصی هستش و باید بصورت دستی ترجمه بشه و با نرم افزار مترجم نمیشه و خیلی از مباحثش هم مربوط ب موبایل نیست پس اگر قسمتی شامل کار همکاران باشه پیدا میکنم و براتون میذارم با سلام آموزش انگلیسی برنامه را از کجا پیدا کنم؟ لینک ارسال
azim6964 11 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 سلام منم همین مشکل رو دارم البته گوشی asus _x008d Asus Pegasus 3 اندروید 6 کلا فیلد یوز و پسوورد رو اجازه ی دسترسی نمیده با کرک باکس میراکل هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
azim6964 11 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 سلام خسته نباشیداقا من این کارارو انجام دادم و وقتی میخوام به اون فیلد یوز و پسوورد جیمیل وارد شم به جای اون ارور میده گوشیم جی 7 2015 هستش ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار کنم ......... سلام منم همین مشکل رو دارم البته گوشی asus _x008d Asus Pegasus 3 اندروید 6 کلا فیلد یوز و پسوورد رو اجازه ی دسترسی نمیده با کرک باکس میراکل هم جواب نداد ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 دوستان عزیز تو اندروید نسخه 6 اجازه دسترسی به فعال کردن گزینه یوزر و پسورد داده نمیشه برای همین قبل از باز کردن برنامه quieckshortcut macker فایل زیر رو دانلود و ابتدا اون رو نصب و سپس نرم افزار quieckshortcut macker رو نصب و باز کنید اون موقع خواهید دید ک گزینه type user and password بهش اضافه شده Android_6_Google_Account_Manager هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 با سلامآموزش انگلیسی برنامه را از کجا پیدا کنم؟ اموزش انگلیسی تو چندتا سایت خارجی موجوده اما چون مبحث درسی الکترونیکه یا بصورت دمو و ناقص هستش و یا ب صورت پولی قرار گرفته هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
orionfox 10 ارسال شده در 9 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2017 دوستان سلام من تمام این مراحل رو انجام میدم ولی اصلا گوشی زنگ نمی*خوره گوشی j5 2016 هست لینک ارسال
orionfox 10 ارسال شده در 9 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2017 لطفاً راهنمایی کنین لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 10 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2017 لطفاً راهنمایی کنین اول ببینید send میشن با موفقیت کدها ..سیمکارتم رو گوشی باشه موقع تست لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 10 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2017 دوستان سلام من تمام این مراحل رو انجام میدم ولی اصلا گوشی زنگ نمی*خوره گوشی j5 2016 هست دوست عزیز ب احتمال زیاد گوشی شما توسط نرم افزار شناسایی نمیشه و بخاطر همین هم دستور صادر نمیشه ک زنگ بخوره شما ابتدا درایور سامسونگ رو ی بار دیگه نصبش کن و گوشی رو هم ی بار فرمت کن دوباره نصب کن اگه نرم افزار شناساییش بکنه سمت راست نرم افزار چراغ سبز برات روشن میشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.