علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 بنده بارها این مدل رو فلش و ریست کردم چیزی به عنوان وای فا براش نیومده شما یکبار دوباره ریست کن و منتظر باش بیاد بالا بلکبری ها معمولا زمان زیادی برای بالا اومدن نیاز دارن بازم اگر نشد تصویر بدید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 بنده بارها این مدل رو فلش و ریست کردم چیزی به عنوان وای فا براش نیومدهشما یکبار دوباره ریست کن و منتظر باش بیاد بالا بلکبری ها معمولا زمان زیادی برای بالا اومدن نیاز دارن بازم اگر نشد تصویر بدید با اتو لودر فلش زدم الان گوشی خاموشه فقط چراغ ledقرمز مشکل از کجاست به نظر شما؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 من پلی بوکش رو دارم و همین مشکل رو داشتم شما ی بار دیگه با فایل کامل فلش کن بعد تز طریق لب تابت باید اینترنت رو بدون فیلتر شیر کنی هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 من پلی بوکش رو دارم و همین مشکل رو داشتم شما ی بار دیگه با فایل کامل فلش کن بعد تز طریق لب تابت باید اینترنت رو بدون فیلتر شیر کنی الان مشکلم خاموشیه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.