مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ درود دوستان من میخام این دانگل بگیرم این دانگل از ترمیم سریال گوشی های جدید سامسونگ پشتیبانی میکنه؟مثل سری 2016 و سری نوت ها؟ این بهتره یا اکتیو z3x? خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام من هردو را دارم اکتیو z3x بهتره هرد دو خوببند ولی اکتیو z3x نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام من هردو را دارم اکتیو z3x بهتره هرد دو خوببند ولی اکتیو z3x پس2016روجواب میده؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ ببین انلاک شبکه حرف نداره ترمیم سریال حرف نداره رایت سرت حرف ندار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ z3x نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ پس2016روجوابمیده؟ سلام خیر مدلای 2016 رو کامل جوابگو نیست نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ نوت5 چی؟ رایت سرت؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ نوت5 چی؟رایت سرت؟ نوت 5 رو جواب نمیده رایت سرت رو هم روی خیلی از مدلای جدید ساپورت نمیکنه برای سامسونگ من دانگل chimera و باکس z3x رو پیشنهاد میکنم نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ نوت 5 رو جواب نمیدهرایت سرت رو هم روی خیلی از مدلای جدید ساپورت نمیکنه برای سامسونگ من دانگل chimera و باکس z3x رو پیشنهاد میکنم دانگلی که گفتین note5 جواب میده؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ دانگلی که گفتین note5 جواب میده؟ شوخی میکنی؟ً@*&،87941 برو یه سر ساپورتش ببین گوشیه که سامسونگ دیروز زده رو ساپورت میکنه نقل قول لینک ارسال
مدیر ارشد علیرضا شاهرخی 1016 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ شوخی میکنی؟ً@*&،87941برو یه سر ساپورتش ببین گوشیه که سامسونگ دیروز زده رو ساپورت میکنه ً@*&،87941 خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .