iraj 104 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی g630رو روشن سوکت یو اس بی رو تمیز کردم بعد از روت حالا یکسره ریستارت میشه میاد بالا 10 ثانیه بعد ریستارت فلش هم نشد چون ریستارت میشد ...کسی نقشه ای راهی داره ؟؟؟ irgsm نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی g630رو روشن سوکت یو اس بی رو تمیز کردم بعد از روت حالا یکسره ریستارت میشه میاد بالا 10 ثانیه بعد ریستارت فلش هم نشد چون ریستارت میشد ...کسی نقشه ای راهی داره ؟؟؟ رو حالت فست بوت ببر ببین بازم ریستارت میشه نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ نه ریستارت میشه فرقی نداره .با رم هم فلش میکنم بلافاصله ریستارت میکنه irgsm نقل قول لینک ارسال
hamed67vi 50 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ نه ریستارت میشه فرقی نداره .با رم هم فلش میکنم بلافاصله ریستارت میکنه پس این مشکل ربطی به نرم افزار گوشی نداره یک بار با منبع امتحان کنید که از باطری نباشه اگه باطریم چک کردید مورد داشت باید تغذیه و هارد چک شه نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اخه بنده کاری نکردم که بره رو سخت ..با منبع تست کردم سر مسیر یو اس بی دوتا دیود بود اونارم خارج کردم و pf رو هم خارج کردم نشد .... irgsm نقل قول لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سوکت شارژ رو از مدار خارج کنید ببینید جواب میده. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سوکت شارژ رو از مدار خارج کنید ببینید جواب میده. سوکت شارژ هم خارج کردم.یه ای سی بالای سوکت شارژ بود که همکار گفت ای سی یو اس بی هست اونم خارج کردم ...نشد irgsm نقل قول لینک ارسال
[email protected] 35 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی g630رو روشن سوکت یو اس بی رو تمیز کردم بعد از روت حالا یکسره ریستارت میشه میاد بالا 10 ثانیه بعد ریستارت فلش هم نشد چون ریستارت میشد ...کسی نقشه ای راهی داره ؟؟؟ اگر بیلد گوشی 159 یا بالاتره روتش کردی بخاطر روته که ریستارت میشه باید مجدد فلش بشه با بیلد بالاتر اما اگه فلش کامل میگیره و باز همونجوریه احتمالا هارد مشکل داره اگه میتونی به بیلد 125 دانگرید کن نقل قول لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گوشی g630رو روشن سوکت یو اس بی رو تمیز کردم بعد از روت حالا یکسره ریستارت میشه میاد بالا 10 ثانیه بعد ریستارت فلش هم نشد چون ریستارت میشد ...کسی نقشه ای راهی داره ؟؟؟ کلید پاور هم چک شود. نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ کلید پاور هم چک شود. مشکلی نداره کلید چون خاموش که میکنم خودش روشن نمیشه ولی به محض وصل شدن به سیستم خودش روشن وبعد از بالا اومدن شروع میشه به ریستارت شدن ... irgsm نقل قول لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ هارد گوشی به مشکل خورده اگر فول فلش جواب نداد مطمئن بشید هارد هستش نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ هارد گوشی به مشکل خوردهاگر فول فلش جواب نداد مطمئن بشید هارد هستش اره به همون رسیدم ....موقع فلش همون زمانی که در حالت روشن ریستارت میکنه رو باز ریستارت میشه تو 10 ثانیه ریستارت میشه بعد بالا اومدن.چه در حالت روشن باشه چه فلش... irgsm نقل قول لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ دادم همکار درستش کرد حل شد ...ممنون irgsm نقل قول لینک ارسال
h.phoenix 16 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ دادم همکار درستش کرد حل شد ...ممنون سلام. مشکل از کجا بود؟؟ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .