hosseingh810 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 با سلام جناب این مدل رو با Z3X ترمیم میکنم و PATCH CERT میکنم باز مشکل emergency call پاپرجاست سرت هم روش رایت نمیشه ارور : Checking certificate file... error Incorrect IMEI signature Done with Samsung Tool PRO v.27.3 اگر میشه فایل modem برای سیگنال یا nv data یا فایل cert ادیت شده بدید تا ارور و مشکل emergency call حل بشه و imei status: NG اوکی بشه خیلی رفته رو اعصابم این مدل کلافم کرده... ممنون میشم کمک کنید.... با تشکر. لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 با سلام شما اول ببینید بیسباند وسریال دارین این ارور هم به خاطر فایل certمیباشد با چند تا فایل تست کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 همه چی اوکی هست از کوشی سالم رید گرفتم زدم سرت هم مشکلی نداره سریال هم هست من میخوام سریال بدون مشکل چنج بشه و انتن بالا بیاد الان چنج شده emergency call هست انتن بالا نمیاد patch cert هم کردم باز همونجوریه..... لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 با سلام جناب این مدل رو با Z3X ترمیم میکنم و PATCH CERT میکنم باز مشکل emergency call پاپرجاست سرت هم روش رایت نمیشه ارور : Checking certificate file... error Incorrect IMEI signature Done with Samsung Tool PRO v.27.3 اگر میشه فایل modem برای سیگنال یا nv data یا فایل cert ادیت شده بدید تا ارور و مشکل emergency call حل بشه و imei status: NG اوکی بشه خیلی رفته رو اعصابم این مدل کلافم کرده... ممنون میشم کمک کنید.... با تشکر. توی تنظیمات گزینه ی تنظیمات شبکه موجود هست؟ به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 توی تنظیمات گزینه ی تنظیمات شبکه موجود هست؟ بله هست ولی imei status:ng همچنان... لینک ارسال
mehrzad0028 15 ارسال شده در 2 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2016 سلام دوست عزیز رام گوشیتو عوض کن اگه شد که هیچ نشد فایل combination بزن اومد بالا تو اون حالت اقدام به رایتcert کن لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 با سلام این فایل اخرین بیلد نامبر این گوشی هستش بزنید ببینید اوکی میشه البته بازم اعلام میکنم اخرین بیلد هستش و تو دان رید شاید مشکلی داشته باشه اما برای تست میتونید امتحان کنید. Download Firmware – Samsung Update لینک ارسال
hosseingh810 15 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 با سلاماین فایل اخرین بیلد نامبر این گوشی هستش بزنید ببینید اوکی میشه البته بازم اعلام میکنم اخرین بیلد هستش و تو دان رید شاید مشکلی داشته باشه اما برای تست میتونید امتحان کنید. Download Firmware – Samsung Update برای patch cert فکر کنم باید رام عوض بشه تا جواب بده رام android secourity patch برای ماه april رو زدم یعنی قدیمی ترین فایل برای این مدل جواب نداد باز بذارید این رام رو تست کنم ببینم نتیجه رو اعلام میکنم لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اگه باگس اختاپوس داری با اون تست کن هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 با سلام خدمت دوست گرامی از پشت گوشی چک کنید که مدل j710f هست یا j710fd چون اروری که برای رایت سرت گذاشتید نشون میده که فایل اشتباهیرو دارید رایت میکنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.