hamed67vi 51 ارسال شده در 8 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2016 دوستان هیشکی نداره فایل دامپ رو؟ یک بار پست کردید کافیه لطفا از زدن اسپم خودداری کنید فایل مورد نظر در دانلود سنتر دانلود نمیشه.....؟؟؟ لینک مشکلی نداره لینک ارسال
Mobile senator 10 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام.چطوری دانلود میشه؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 12 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2016 سلام.چطوری دانلود میشه؟ در مرکز دانلود این جمله رو جستجو کنید تا فایل مورد نظر شمارو بیاره براتون Qualcomm_Boot_Repair لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 با تشکر از دوستان بابت آموزش... بنده ویندوز ۱۰ ۶۴بیت دارم و توی خط bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS ارور پایین را میدهد The boot configuration data store could not be opened. Access is denied. TALESH People لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 با تشکر از دوستان بابت آموزش...بنده ویندوز ۱۰ ۶۴بیت دارم و توی خط bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS ارور پایین را میدهد The boot configuration data store could not be opened. Access is denied. زنده باشید.. از دستور زیر استفاده کنید. bcdedit /set testsigning off GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 همچنان مشکل پابرجا بود. تا اینکه بصورت Run Administrator باز کردم اوکی داد و این پیغام رو داد The operation completed successfully TALESH People لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 همچنان مشکل پابرجا بود. تا اینکه بصورت Run Administrator باز کردم اوکی داد و این پیغام رو داد The operation completed successfully . مشکلتون حل شد؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 مشکل قبلی حل شد ولی موقعی که minitool باید هارد گوشی رو بشناسه هیچ علائمی از 29 درایو وجود نداره و در قسمت disk drive بنده چیزی رو مشاهده نکردم. ضمنا در قسمت 7 آموزش هیچ لینکی موجود نیست!!! TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 استارتر عزیز ما همچنان منتظریم... TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اگه مشکلی نیست بگید تا کی باید منتظر جواب بمونم؟ بنده 30 تومن هزینه کردم که نتیجه بگیرم. 2تا از این مدل دارم که هیچکدومشون با این روش پارتیشن هاشون نمایش داده نمیشه! TALESH People لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.