MR.Shafiei 63 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز آموزش های مختلف در انجمن مبنی بر حذف اکانت گوگل یا همون remove frp برای مدل سامسونگ J200H موجود هست. ولی من هم به نوبه ی خودم این آموزش رو میزارم تا شاید کمکی کرده باشم به کاربران ویژه و فعال انجمن. کافیه فایل Sboot زیر رو دانلود کنید و با ادین رایت کنید و بعد با هر باکسی بخواین به راحتی قفل frp رو بردارین. لینک دانلود فایل : >https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424959382 با تشکر تیم مدیریت انجمن دولوپرزً@*&،454 به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ دادا این آموزش قبلا تو سایت بود! فایل sboot مخصوص j200h/ds کاملا تست شده توسط خودم بنده با خیلی از فایل های sboot تست کردم همشون ارور میداد تا اینکه ... قابل رایت بر روی رام 27.10.2016 FRP_J200H_BY_MR.Majid [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
mohsen8 813 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ من چند بار باز کردم با زدن فایل چهار فایل همراه با پیت به مشخصه xxu0aoj3 نقل قول لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ دادا این آموزش قبلا تو سایت بود! فایل sboot مخصوص j200h/ds کاملا تست شده توسط خودم بنده با خیلی از فایل های sboot تست کردم همشون ارور میداد تا اینکه ... قابل رایت بر روی رام 27.10.2016 FRP_J200H_BY_MR.Majid داداش این فایلی که شما گذاشتی رو دارم احتمالا اسمشو تغییر دادین چون توی ادین قرار نمیگیره ارور میده به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd نقل قول لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ داداش این فایلی که شما گذاشتی رو دارم احتمالا اسمشو تغییر دادین چون توی ادین قرار نمیگیره ارور میده درود با شما ... حق با شما بود بنده اسم فایل رو عوض کرده بود در ادین چیده نمیشد. دوستان برای حل مشکلشون پسوند md5. رو تغییر نام بدن به tar. تا اینکه به مشکل نخورند. با تشکر ... [sIGPIC][/sIGPIC] نقل قول لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۷ در در 9 آذر 1395 در 16:09، MR.Shafiei گفته است : با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز آموزش های مختلف در انجمن مبنی بر حذف اکانت گوگل یا همون remove frp برای مدل سامسونگ J200H موجود هست. ولی من هم به نوبه ی خودم این آموزش رو میزارم تا شاید کمکی کرده باشم به کاربران ویژه و فعال انجمن. کافیه فایل Sboot زیر رو دانلود کنید و با ادین رایت کنید و ب لینک دانلود فایل : >https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424959382 با تشکر تیم مدیریت انجمن دولوپرزً@*&،454 سلام دقیقا اینجا رو با چ باکسی بردارم؟ و بعد با هر باکسی بخواین به راحتی قفل frp رو بردارین. ؟تو باکس کدوم گزینه رو بزنم؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .