ehsan momen 21 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ درود برهمگی دوستان مشتری گوشی s7 edge اورده بود قفل frp داشت در حین کار از روی میز استند بروشور افتاد رو گوشی و تاچش ترک خورد میخواستم ببینم تاچ رو میشه تعویض کرد ؟ نقل قول لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ درود برهمگی دوستان مشتری گوشی s7 edge اورده بود قفل frp داشت در حین کار از روی میز استند بروشور افتاد رو گوشی و تاچش ترک خورد میخواستم ببینم تاچ رو میشه تعویض کرد ؟ درود منظورتون از تاچ گلس اصلی گوشی هست ایا؟ و اینکه اگه گوشی تصویر داره و تاچ کار میکنه بله تعویض میشه گلس اصلیش وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو نقل قول لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۵ درود منظورتون از تاچ گلس اصلی گوشی هست ایا؟ و اینکه اگه گوشی تصویر داره و تاچ کار میکنه بله تعویض میشه گلس اصلیش بله گلس اصلی خود گوشی ترک خورده کسی سراغ دارین بدون شکستگی ال سی دی بتونه اوکی کنه ؟ نقل قول لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .