Merkava 11 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 تمامشون رو میزنم با این ارور برخورد میکنم دوست من شما اول دقت کن ورژن برنامت دقیقا همین ورژنی باشه که مستر مجید معرفی کرده. دوم اینکه برای اجرای برنامه اول سیستمت رو ریستارت کن.دسترسی به نت رو قطع کن.تاریخ سیستمت رو دقیق تنظیم کن و بعد طبق دستورالعمل مجیدجان برو امیددارم کارت اینطوری راه بیوفته... باز هم ارور داشتی بگو بیشتر راهنماییت کنم موفق باشی... لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز موقع اجرا برنامه با این ارور برخورد میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید درود بر شما ... دوست عزیز شما یه عکس از محیط برنامه برام بذارید؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز موقع اجرا برنامه با این ارور برخورد میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید داداش نرم افزار رو با پوشه هاش کامل پاک کن آنتی ویروس رو غیر فعال کن و بعد دوباره نرم افزار رو از زیپ استخراج کن اگه مشکلت رفع شد این پوشه رو به excloud آنتی ویروست معرفی کن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2017 داداش نرم افزار رو با پوشه هاش کامل پاک کنآنتی ویروس رو غیر فعال کن و بعد دوباره نرم افزار رو از زیپ استخراج کن اگه مشکلت رفع شد این پوشه رو به excloud آنتی ویروست معرفی کن ممنون از لطف شما درست شد لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2017 پایدار نیست داداش من رو بیشتر مدل ها تست کردم از جمله مدل هایی که معرفی کردید با یک ریست کلی میپره درود بر شما ... آره داداش تست شد حق با شما بود بعد از فرمت فارسی میپره!!! [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.