MR.Majid 226 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 مجید خان رمزش هم میدید شرمنده دادا یادم رفته بود رمزش رو بذارم. >gsm-developers.com [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 درود تست شده و کاملا راحت بدون اتلاف وقت HTC Desire 700 Duel Sim خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 21 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2016 درود تست شده و کاملا راحت بدون اتلاف وقتhtc desire 700 duel sim درود بر شما ... ممنون از اعلام نتیجه تون. با این کرک فک کنم مدل های htc mtk هم جوبگو باشه لطفا دوستان تست سپس اعلام نتیجه کنند. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مدل های تست شده فارسی پایدار با این کرک: htc desire 700 duel sim htc desire 826 htc desire 827 htc desire 820f tak sim [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 پایدار نیست داداش من رو بیشتر مدل ها تست کردم از جمله مدل هایی که معرفی کردید با یک ریست کلی میپره لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 پایدار نیست داداش من رو بیشتر مدل ها تست کردم از جمله مدل هایی که معرفی کردید با یک ریست کلی میپره دوست عزیز پاک نمیشه!!! فارسی کلا میره داخل منو گوشی... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز پاک نمیشه!!! فارسی کلا میره داخل منو گوشی... بردار دروغ ندارم که بگم. بله میره توی منوی گوشی اما با یک ریست کلی میپره درست مثل مورلوکال شما خودت یکبار بعد از اینکه فارسی کردی ریست کن میبینی که میپره لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 دوستان شرمنده که من نقاشیم خوب نیست: خب بریم سراغ آموزش: اولین کار تیک usb دولوپر رو فعال کنید و گزینه usb رو هم بذارید روی حالتmtp بعد از زدن گزینه دوم نرم افزار یه صفحه دیگه براتون باز میشه: اینم کل محیط برنامه: حالا کلید کنید بر روی ایکون htc مرحله آخر برای فارسی سازی دایمی: full-farsi-htc-MR.Majid پسورد فایل: gsm-developers.com برای بعدن هم بهتون میگم که این نرم افزار چه کارایی های دیگه دارد. با ما همراه باشید ... دوست عزیز موقع اجرا برنامه با این ارور برخورد میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 درود بر شما ... برای اجرا نرم افزار گزینه پایین تر رو کلیک کنید. شما یک گزینه بالاتر رو کلیک میکنید! [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2017 درود بر شما ... برای اجرا نرم افزار گزینه پایین تر رو کلیک کنید. شما یک گزینه بالاتر رو کلیک میکنید! تمامشون رو میزنم با این ارور برخورد میکنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.