ehsangold 25 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 استاد بنده براتون فایل efs رو اپلود کردم اگه ممکنه بررسی کنید ممنون مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 این آموزش مربوط به cert هست اونم برای مدل های خواص و ارتباطی با efs ندارد . در آموزش مربوط به efs به بحث پرداخته خواهد شد . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
RaminGsm 325 ارسال شده در 11 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2018 در در 19 دی 1395 در 20:43، ILYA20 گفته است : این آموزش مربوط به cert هست اونم برای مدل های خواص و ارتباطی با efs ندارد . در آموزش مربوط به efs به بحث پرداخته خواهد شد . موفق باشید سلام و درود ... آیا میشه سریال یه گوشی که راجستر میباشد را در یه گوشی که راجستر نمیباشد بزاریم . و مشکلی به هیچ کدوم از لحاظ راجستر و شبکه پیدا نکنن . Forum-GSM-Developers GSM-Developers GSD-Dongle |----------RaminGsm----------| My Telegram My Instagram My Facebook لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 در 20 ساعت قبل، ramin gsm گفته است : سلام و درود ... آیا میشه سریال یه گوشی که راجستر میباشد را در یه گوشی که راجستر نمیباشد بزاریم . و مشکلی به هیچ کدوم از لحاظ راجستر و شبکه پیدا نکنن . من دقیقا همین کارو دارم انجام میدم بدون مشکلم هست لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 12 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2018 سلام روش hex رو میفرمائید ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.