steve jobs 33 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 با سلام خدمت همکاران برای فارسی کردن این گوشی کمی دچار مشکل شدم گوشی دارای 2 زبان چینی و انگلیسی هستش درخواست دارم از همکارن روشی که مطمئن و تست شده هستش رو ارائه بکنن ممنون از همکاران لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 درود لطفا از عنوان مناسب تری برا تاپیک تون استفاده کنید تا زود تر به هدفتون برسیذد... یا علی A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
e30-851 29 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 دوست عزیز پشت باطری شما و رامی که روی گوشی هست یکیه؟ یعنی از u00 بودن مطمئن هستین چون روش فارسی سازیشون فرق داره من با این روش فارسی میکنم این بیشتر واسه وقتی که فرق داره . یه سر بزن اینجا سه چیز رو هیچ وقت یادت نره 1- به همه نمی تونی کمک کنی 2- همه چیز رو نمی تونی عوض کنی 3-همه تو رو دوست نخواهند داشت اسماعیل عطایی کچویی چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ الأربعاء - ٣ رجب ١٤٣٦ Wednesday - 2015 22 April لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 رام مخصوص فارسیش هست باید با اون فایل فارسی کنی بدون تیک پرودیلور لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2015 واسه این مشکل هنوز راه حلی پیدا نشده؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.