ehsan momen 21 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام بر همگی میخواستیم بدونم راهی وجود داره که قفل پترن g935f بدون حدف اطلاعات بردارم چون رمز گوشی رو فراموش کرده مشتری و قفل frp هم فعاله نمیشه وایپ کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین لینک ارسال
Alireza gsm 11 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام بر همگی میخواستیم بدونم راهی وجود داره که قفل پترن g935f بدون حدف اطلاعات بردارم چون رمز گوشی رو فراموش کرده مشتری و قفل frp هم فعاله نمیشه وایپ کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین سلام با z3x میتونی راحت با گزینه reset patern بازش کنی! دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لب هایی هستند دعا میکنند تلگرام : 9398959796 لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 29 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام با z3x میتونی راحت با گزینه reset patern بازش کنی! ممنون تست میکنم الان لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 29 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2016 سلام بر همگی میخواستیم بدونم راهی وجود داره که قفل پترن g935f بدون حدف اطلاعات بردارم چون رمز گوشی رو فراموش کرده مشتری و قفل frp هم فعاله نمیشه وایپ کنم . ممنون میشم راهنمایی کنین درود بر شما... اول یه فایل sboot روی گوشی با ادین رایت کنید و با باکس اکتیو z3x یا کرش یا کرک باکسهای دیگه گزینه reset frp رو بزنید. الان از شرح frp راحت شدی... حالا اگه مشتریت اطلاعتشو نمیخواد ریست کن تا قفلش باز بشه اگر اطلاعاتش خواست داخل سایت سرچ بزن اموزشش باز کردنش بدون از دست دادن اطلاعات هستش. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ehsan momen 21 ارسال شده در 30 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 درود بر شما... اول یه فایل sboot روی گوشی با ادین رایت کنید و با باکس اکتیو z3x یا کرش یا کرک باکسهای دیگه گزینه reset frp رو بزنید. الان از شرح frp راحت شدی... حالا اگه مشتریت اطلاعتشو نمیخواد ریست کن تا قفلش باز بشه اگر اطلاعاتش خواست داخل سایت سرچ بزن اموزشش باز کردنش بدون از دست دادن اطلاعات هستش. حل شد !!! دستت درد نکنه دوست من لینک ارسال
dj masud 18 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 حل شد !!! دستت درد نکنه دوست من میشه توضیح بدین چیکارکردین؟ لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 30 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2016 میشه توضیح بدین چیکارکردین؟ پست 4 همین تاپیک رو مطالعه بفرمایین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 درود بر شما... اول یه فایل sboot روی گوشی با ادین رایت کنید و با باکس اکتیو z3x یا کرش یا کرک باکسهای دیگه گزینه reset frp رو بزنید. الان از شرح frp راحت شدی... حالا اگه مشتریت اطلاعتشو نمیخواد ریست کن تا قفلش باز بشه اگر اطلاعاتش خواست داخل سایت سرچ بزن اموزشش باز کردنش بدون از دست دادن اطلاعات هستش. سلام این فایل sboot مخصوص یانه یا میشه فایلsboot از یک فایل فلش مدل گوشی استخراج کنم و بعد با ادین رایت کنیم لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 سلاماین فایل sboot مخصوص یانه یا میشه فایلsboot از یک فایل فلش مدل گوشی استخراج کنم و بعد با ادین رایت کنیم سلام و درود بر شما... قوانین سایت ایجاب میکنه،افرادی که کاربر ویژه باشن راهنمایی میشن. لطفا سعی کنید که با ارسال 10 پست مفید و غیر تکراری به کاربر ویژه تبدیل بشید و از آموزشهای ناب سایت استفاده کنید. فایل sbootاز فایلهای کومبنیشن استخراج میشود. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.